Κυριακή 7 Αυγούστου 2016

Βιασμός στη Σκιάθο με θύμα 19χρονη Νορβηγίδα


Στιγμές φρίκης σήμερα τις πρώτες πρωινές ώρες έζησε μία 19χρονη Νορβηγίδα που έκανε διακοπές στη Σκιάθο.
Η νεαρή κοπέλα έφυγε μόνης της γύρω στις 4 τα ξημερώματα από μπαρ, όπου διασκέδαζε και ενώ επέστρεφε στο ξενοδοχείο στη χώρα, έχασε τον προσανατολισμό της λόγω μέθης και βρέθηκε σε ερημική τοποθεσία κοντά στο αεροδρόμιο, όπως η ίδια κατήγγειλε στην Αστυνομία που ερευνούν την υπόθεση.

Το γεγονός αυτό φαίνεται ότι εκμεταλλεύτηκε ένας άγνωστος άνδρας, που βρίσκονταν εκεί. Στην περιοχή δεν υπήρχε κανείς και η 19χρονη δεν θα μπορούσε να ακουστεί.
Ο άγνωστος άντρας έβαλε σε εφαρμογή το νοσηρό σχέδιό του. Εξανάγκασε σε συνουσία την 19χρονη, παρά τη θέλησή της και εξαφανίστηκε.
Η 19χρονη κατήγγειλε σήμερα το περιστατικό στο Αστυνομικό Τμήμα Σκιάθου. Η νεαρή τουρίστρια διασκέδαζε με τρεις φίλες της στο μπαρ, με τις οποίες κάνουν διακοπές μαζί. Σε κάποια στιγμή η παρέα της αποχώρησε, όμως εκείνη έμεινε πίσω δίχως να γνωρίζει το κακό που την περίμενε.
Τελικά αποχώρησε από το μπαρ γύρω στις 4 τα ξημερώματα όμως ήταν σε κατάσταση μέθης. Είναι άγνωστο αν ο βιαστής που της επιτέθηκε την είχε ακολουθήσει από την ώρα που έβγαινε από το μπαρ ή βρέθηκε απλώς στο αλσύλλιο, όπου οδηγήθηκε εκείνη αποπροσανατολισμένη.
Μόνη και αβοήθητη η κοπέλα και σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και απευθύνθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Σκιάθο.  Αυτή τη στιγμή μεταφέρεται με πλοίο της γραμμής στο Βόλο για να εξεταστεί από το Γενικό Νοσοκομείο Βόλου. Το αστυνομικό Τμήμα Σκιάθου έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger