Παρασκευή 15 Ιουλίου 2016

Το πρόγραμμα της κουνουποκτονίας σε Μαγνησία και Β. Σποράδες την Παρασκευή 22 Ιουλίου, τα συνεργεία θα βρίσκονται στη Σκόπελο

Συνεχίζεται το πρόγραμμα κουνουποκτονίας από την Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας και Β. Σποράδων, με δειγματοληψίες για εντοπισμό εστιών, ψεκαστικές εφαρμογές προνυμφοκτονίας και έλεγχο αποτελεσματικότητας ψεκασμών.
Συγκεκριμένα, αύριο τα συνεργεία κουνουποκτονίας θα κάνουν ψεκασμούς στο Δήμο Βόλου στην εκβολή του χειμάρρου Βρύχωνα και του ρέματος Κουφάλας στην Αρτέμιδα, στο Μαλάκι, στις θέσης Βάλτος, Σουτραλί και στην εκβολή του χειμάρρου Ματσάγγου Αγριάς, στο χείμαρρο Ξεριά Αισωνίας, στην Πορταριά, τη Μακρινίτσα στο Κέντρο Φιλοξενίας Προσφύγων κατά μήκος του χειμάρρου Ξηριά στη Ν. Ιωνία, στα Πλατανίδια και στο χώρο στάθμευσης Δημητριάδος στη Ν. Αγχίαλο.

Την Τρίτη 19 Ιουλίου, τα συνεργεία θα βρίσκονται στο Δήμο Σκιάθου και στη θέση Ξάνεμος, Βρωμόλιμνος, έλος Αγ. Παρασκευής, Κουκουναριές, φρεάτια Τρούλος και ρέμα, βιολογικός καθαρισμός και στις Κουκουναριές.
Την Τετάρτη 20 Ιουλίου, τα συνεργεία θα βρίσκονται στην Αλόννησο και παρεμβάσεις θα γίνουν στο Πατητήρι, στον Αγ. Γεώργιο, λιμονοδεξαμενές, έλος Αγ. Δημητρίου, ΧΥΤΑ και φρεάτια ομβρύων.
Την Πέμπτη 21 και την Παρασκευή 22 Ιουλίου, τα συνεργεία θα βρίσκονται στη Σκόπελο και θα κάνουν ψεκασμούς στον βιολογικό καθαρισμό, στον Αγ. Ρηγίνο, στο Αλούπι, στον ΧΥΤΑ, στις Μηλιές, στα Σφαγεία, στη Γλώσσα, στις δεξαμενές και τον βιολογικό καθαρισμό Έλιους, στο ρέμα Λιμνονάρι και στα φρεάτια ομβρύων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger