Δευτέρα 20 Ιουνίου 2016

Κανεις δεν πληρωνει φορους! H Mύκονος αντιστέκεται στους κατακτητές, -62% τα έσοδα από τον ΦΠΑ!

Ενα παλλαικό Κίνημα Μη Εκδοσης Αποδείξεων συνεπαίρνει τη χώρα

 Το “Κίνημα Δεν Πληρώνω Φόρους” εξαπλώνεται και συνεπαίρνει τους Ελληνες φορολογουμένους. Πρόκειται για παλλαική αντίσταση των Απάτσι (όσο υπάρχουν μπάτσοι…) απέναντι στους λευκούς κατακτητές που έχει αμολύσει ο Αλεξιάδης. Ετσι παρότι αυξήθηκε ο ΦΠΑ κατά 50% στην Μύκονο οι εισπράξεις φόρων έχουν κάνει βουτιά με αποτέλεσμα 62% χαμηλότερα έσοδα από όσα υπολόγιζαν οι υπάλληλοι του Τσακαλώτου. Η υστέρηση των εσόδων από τον ΦΠΑ στο διάστημα  από τον Ιανουάριο μέχρι και τον Απρίλιο φέτος είναι τεράστια με τους κοσμοπολίτικους προορισμούς να βρίσκονται στην κορυφή της λίστας.

Από την Ιόλη Πιερίδη
Εδώ πολίτες-καταναλωτές και επιχειρηματίες αντιστέκονται (κλείνοντας ο ένας το μάτι στον άλλον) στους αιμοδιψείς κατακτητές.
0b3ba49ceca7ebd7ef0fa97ffcee0cd3
Ποιοι Παραιτηθείτε και απίδια μάντολες; Η μεγαλύτερη αντίσταση και η πιο επώδυνη για το κράτος είναι η μη πληρωμή των φόρων ιδιαίτερα όταν είναι άδικοι και τερατώδεις όπως οι φόροι του ΣΥΡΙΖΑ.
d9a3594815a168d92dc4a1ec4642e75f
Οι κοσμικοί κάτοικοι και επιχειρηματίες των τουριστικών νησιών δίνουν την μάχη της φοροαποφυγής. Αποτελούν με την στάση τους λαμπρό παράδειγμα σθεναρής αντίστασης ενάντια στο φορομηχτικό κράτος και σε καλούν να λάβεις μέρος σ΄αυτόν τον αγώνα ενάντια στους συριζαίους κατακτητές.
Δείτε πόσο χαμηλότερα είναι τα έσοδα από τον ΦΠΑ στα παρακάτω νησιά:
-62% στο ΦΠΑ η Μύκονος
​-​39% η Πάρος
-39% η Ρόδος
-39% η Ζάκυνθος
-39% η Λευκάδα
​-37% η Σαντορίνη​
-36% η Κως
-30% η Κέρκυρα
-22% η Κεφαλλονιά
Ηρωικοί επιχειρηματίες και επαγγελματίες όλης της χώρας συμμετέχουν με αυταπάρνηση στην αντίσταση κατά του καθεστώτος μην εκδίδοντας αποδείξεις. Στο πλευρό τους και οι πολίτες οι οποίοι επιλέγουν να πληρώσουν πιο χαμηλή τιμή και να μην πάρουν απόδειξη. Κάθε απόδειξη που δεν κόβεται φέρνει πιο κοντά την απόλυτη χρεοκοπία και τον Κόφτη, ο οποίος θα πετσοκόψει τους προστατευμένους δημοσίους υπαλλήλους.
superthumb
Η Μύκονος, η Πάρος, η Ρόδος, η Κέρκυρα, η Σαντορίνη κάνουν μόδα την μη έκδοση αποδείξεων και δίνουν το φωτεινό παράδειγμα σε όλους μας. Νάναι καλά οι άνθρωποι…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger