Σάββατο 23 Απριλίου 2016

"Χτυπα σαν ανδρας" Μετατρέπουν την Ελλάδα σε φαβέλα για να σώσουν τον Βασιλάκη

Οι κυβερνήσεις επέλεξαν να παραδώσουν στο Ολοκάυτωμα τον ιδιωτικό τομέα και τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις

6 Xρόνια σώζουμε τον Βασιλάκη.
Δεν το κάνει μόνο η σημερινή κυβέρνηση για να είμαστε δίκαιοι.
Την προσπάθεια διάσωσης του Βασιλάκη ξεκίνησαν οι Παπανδρέου-Παπακωνσταντίνου για να φτάσουμε 6 χρόνια μετά να είναι ο Βασιλάκης εκ νέου στο επίκεντρο. Η “εθνική αντίσταση” των μνημονιακών κυβερνήσεων εξαντλείται στην διάσωση του Βασιλάκη. Πως δηλαδή δεν θα ακουμπήσουμε την Ιερή Αγελάδα του Δημοσίου και τους Δημοσίους Οργανισμούς στους οποίους επωάζουν οι κηφήνες του πελατειακού κράτους-πολλοί από τους οποίους αρνούνται όχι μόνο να αξιολογηθούν αλλά και να απογραφούν.
Από τον Ian Ford

Η αντίσταση και η ευρηματικότητα όλων των Μνημονιακών πρωθυπουργών οι οποίοι θυσιάσθηκαν για να σωθεί ο Βασιλάκης θα μείνει στην Ιστορία για το πάθος και την αυταπάρνηση. Οι κυβερνήσεις επέλεξαν να παραδώσουν στο Ολοκάυτωμα τον ιδιωτικό τομέα και τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις για να διασωθούν οι- διορισμένοι από τις κυβερνήσεις- Βασιλάκηδες.
Οι Βασιλάκηδες είναι βέβαια οι κατ΄εξοχήν πελάτες του “Χτύπα σαν άνδρας”, ότι πιο λαικίστικο και παντόφλα μιτσούκο, εντός και εκτός οικίας. Τον εκμαυλισμό των Βασιλάκηδων επιδιώκουν οι περισσότερες μεγάλες εταιρίες γι΄αυτό και οι λαικίστικες επικοινωνιακές καμπάνιες-διαφημίσεις των προιόντων τους.
Αυτό το κράτος είναι κομμένο και ραμμένο στα μέτρα των Βασιλάκηδων. Οι υπόλοιποι δεν έχουμε ζωή εδώ.
Για κάποιον περίπεργο λόγο 6 χρόνια τώρα και η Τρόικα διασώζει τους Βασιλάκηδες. Αυτό είναι η μεγαλύτερη απόδειξη ότι δεν τους ενδιαφέρουν στην πραγματικότητα οι μεταρρυθμίσεις και να αλλάξει η Ελλάδα. Οσο πιο τριτοκοσμική χώρα γινόμαστε τόσο καλύτερα για τους Ευρωπαίους. Το ιδανικό γι΄αυτούς θα είναι να μετατραπεί η Ελλάδα σε μια απέραντη φαβέλα με πρόσφυγες από τα πολεμικά μέτωπα του πλανήτη.
Γι΄αυτό και οι Ευρωπαίοι φέρονται με το γάντι στον Τσίπρα. Το Μαξίμου έχει δίκιο που υποστηρίζει ότι δεν του ζητήθηκε 4ο Μνημόνιο. Οι Ευρωπαίοι έχουν κάθε λόγο να χαιδεύουν την κυβέρνηση που αποφάσισε να κρατήσει στην Ελλάδα τους κολασμένους του πλανήτη για να μην χουφτώνουν και βιάζουν τις Γερμανίδες στην Κολωνία. Οχι δεν πρόκειται για 4ο Μνημόνιο αλλά για την μετατροπή της Ελλάδας σε μόνιμη φαβέλα.
«Δεν πρόκειται για τέταρτο μνημόνιο, αλλά για επιπλέον πακέτο ασφαλείας», υπογράμμισε ο πρόεδρος του Eurogroup Γερούν Νταϊσελμπλουμ, απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με τα επιπλέον «προληπτικά» μέτρα ύψους 3,6 δισ ευρώ που καλείται να νομοθετήσει η ελληνική κυβέρνηση.
Αναφερόμενος δε στη δήλωση του Ευκλείδη Τσακαλώτου ότι η ελληνική νομοθεσία δεν προβλέπει νομοθέτηση υπό αίρεση μέτρων, τόνισε ότι «αν υπάρχουν νομικοί περιορισμοί, δεν μπορούμε και δεν θέλουμε να παραβλέψουμε τους νομικούς περιορισμούς που υπάρχουν στην Ελλάδα».
«Θα σχεδιάσουμε τον μηχανισμό με τέτοιο τρόπο, που να λειτουργεί με αξιοπιστία, αυτοματισμό, αντικειμενικότητα και φυσικά να είναι νομικά εφικτός», πρόσθεσε.
Πάπαλα δηλαδή…Πάλι ο Βασιλάκης θα τη βγάλει καθαρή…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger