Τρίτη 26 Απριλίου 2016

Ένας άνδρας μετέτρεψε ένα παλιό λεωφορείο σε κινητό σπίτι. Το εσωτερικό του θα σας εντυπωσιάσει.

Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που επιλέγουν τα έργα DIY για το σπίτι τους. Αγοράζουν παλιά αντικείμενα από μαγαζιά με αντίκες ή μέσω του διαδικτύου και μετά από μερικές ώρες ή και περισσότερο χρόνο, έχουν ολοκαίνουρια έπιπλα όπως κρεβάτια, ντουλάπες ή ακόμη και ολοκαίνουρια σπίτια για να ζήσουν.

Στο καθιστικό υπάρχει σόμπα με καμινάδα. Ναι, ήταν ένα λεωφορείο παλαιότερα.

Είναι εντυπωσιακό πως οι άνθρωποι μπορούν να φτιάξουν όμορφα πράγματα με παλιά και άχρηστα αντικείμενα μετατρέποντάς τα σε λειτουργικά έπιπλα. Η ιστορία που θα δείτε εδώ αφορά στον ξυλουργό Adam Collier-Woods, που αγόρασε ένα παλιό διώροφο λεωφορείο και το μετέτρεψε σε ένα καταπληκτικό σπίτι για τον ίδιο και την 12 ετών κόρη του.
Ο Adam το αποκαλεί: The Big Green Bus (Το Μεγάλο Πράσινο Λεωφορείο)

Το αγόρασε από το eBay και ξεκίνησε τα μαγικά του. Μετά την πρώτη εξερεύνηση στο εσωτερικό του, ήταν εύκολο να διακρίνει κανείς πως πολλά πράγματα έπρεπε να φτιαχτούν. Κάθε γωνία του έπρεπε να επιδιορθωθεί. Από τα παράθυρα υπήρχε διαρροή και δεν μπορούσε να φτιαχτεί ενώ τα πατώματα είχαν σαπίσει και ήταν ξεχαρβαλωμένα.
Οι εσωτερικοί χώροι είναι απλοί και άνετη.

Κομμάτι κομμάτι και τμήμα τμήμα, ο Adam δούλεψε σε όλο το λεωφορείο. Καθώς βλέπετε πόσο παραμελημένο και παλιό είναι, θα εντυπωσιαστείτε με τον τρόπο που μεταμορφώθηκε από άσχημο σε ζωντανό. Πλέον ο άνδρας νοικιάζει στους ενδιαφερόμενους το διώροφο «Μεγάλο Πράσινο Μήλο».
Δείτε παρακάτω το βίντεο με τον εντυπωσιακό τρόπο που δούλεψε ο Adam στο κινούμενο σπίτι του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger