Τρίτη 26 Απριλίου 2016

Συνάντηση για τον τουρισμό στην Αλόννησο


synantiisi gia toyrismo
Ενημερωτική συνάντηση σχετικά με θέματα τουρισμού πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Αλοννήσου το απόγευμα της Παρασκευής 22 Απριλίου, έπειτα από πρόσκληση της προέδρου της Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής του Δήμου Αλοννήσου.
Στη συνάντηση παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Αλοννήσου, οι αντιδήμαρχοι, ο πρόεδρος και μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, μέλη της Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής, εκπρόσωποι φορέων και επιχειρηματίες από τον χώρο του τουρισμού.

Η πρόεδρος της Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής , Κική Αναγνώστου, ενημέρωσε τους παρευρισκόμενους για τις ενέργειες που έχουν πραγματοποιηθεί στην κατεύθυνση της προβολής του νησιού στο εξωτερικό κατά το τρέχον έτος, αλλά και για τις προγραμματισμένες δράσεις στην εγχώρια αγορά εν όψει της νέας τουριστικής περιόδου, με επίκεντρο τις προσεχείς εκδηλώσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Αναφέρθηκε επίσης στην προώθηση των εναλλακτικών μορφών τουρισμού, με έμφαση στον πεζοπορικό, καταδυτικό και αλιευτικό τουρισμό.
Στη συνέχεια, ο Δήμαρχος Αλοννήσου, Πέτρος Βαφίνης, αναφέρθηκε στις στοχευμένες δράσεις προβολής του Δήμου, με επίκεντρο τις επικείμενες ενέργειες προβολής του νησιού στην ιταλική αγορά.
Τέλος, οι αντιδήμαρχοι, Κων/νος Καλογιάννης και Άγγελος Αργυρίου αναφέρθηκαν στην διοργάνωση της 11ης Πανελλήνιας Συνάντησης Ομίλων Φουσκωτών Σκαφών, η οποία θα πραγματοποιηθεί στην Αλόννησο 16-22/6/2016.
Ακολούθησε συζήτηση, κατά την οποία η πρόεδρος της Επιτροπής, ο Δήμαρχος και οι αντιδήμαρχοι απάντησαν σε ερωτήσεις σχετικά με την τουριστική ανάπτυξη και προβολή του νησιού, καθώς και γενικότερα θέματα που αφορούν τον τουρισμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger