Σάββατο 23 Απριλίου 2016

Απο τον Βρεφονηπιακό Σταθμό Παπάζογλου. Εκπαιδευτικοί και μαθητές επισκέφθηκαν την Παρασκευή 22-04-2016 την Αντιπεριφερειάρχη κ. Δωροθέα Κολυνδρίνη



Πρωτοβουλία να συγκεντρωθούνε είδη πρώτης ανάγκης τόσο για τους πρόσφυγες, όσο και για άπορες οικογένειες που τα έχουν πραγματικά ανάγκη, έχει ξεκινήσει εδώ και αρκετό καιρό η Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας και Σποράδων.


Δείχνοντας για άλλη μια φορά το κοινωνικό της πρόσωπο, αλλά και την ευαισθησία της σε μεγάλα θέματα όπως το προσφυγικό, αλλά και το ότι συμπολίτες μας ζούνε κάτω από τα όρια της φτώχειας, η Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας και Σποράδων έχει ξεκινήσει μια προσπάθεια συγκέντρωσης υλικών και αγαθών με σημαντικούς συμμάχους τους απλούς πολίτες, τα σχολεία, τους συλλόγους και τους φορείς, τους οποίους και ευχαριστεί θερμά. Μεταξύ αυτών που έχουν συγκεντρώσει είδη πρώτης ανάγκης και στηρίζουν την προσπάθεια της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας και Σποράδων είναι και ο Βρεφονηπιακός Σταθμός Παπάζογλου. Εκπαιδευτικοί και μαθητές επισκέφθηκαν την Παρασκευή 22-04-2016 την Αντιπεριφερειάρχη κ. Δωροθέα Κολυνδρίνη, παρουσία και του θεματικού Αντιπεριφερειάρχη κ. Κίτσιου, την οποία ενημέρωσαν για τα υλικά που συγκέντρωσαν και της απέδωσαν τα εύσημα για την πρωτοβουλία που πήρε ως Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας και Σποράδων να συγκεντρωθούνε ρούχα, τρόφιμα, φάρμακα και γενικά είδη πρώτης ανάγκης για τους πρόσφυγες, αλλά και τις άπορες οικογένειες που διαμένουν στο Νομό Μαγνησίας.

Από την πλευρά της η κ. Κολυνδρίνη ευχαρίστησε θερμά όλους όσοι έχουνε συγκεντρώσει είδη πρώτης ανάγκης και συμμετέχουν ενεργά σε αυτή την προσπάθεια της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας και Σποράδων λέγοντας χαρακτηριστικά ότι έχει εντυπωσιαστεί αλλά και συγκινηθεί από την τεράστια συμμετοχή των απλών πολιτών, των σχολείων, των φορέων και των συλλόγων του Νομού, οι οποίοι απλόχερα προσφέρουν ότι μπορούν, δίνοντας από το υστέρημά τους και αγοράζουν οτιδήποτε μπορεί να φανεί χρήσιμο στους πρόσφυγες, στους ανθρώπους αυτούς που εδώ και χρόνια δοκιμάζονται από τον πόλεμο και τώρα από την προσφυγιά, αλλά και στους συμπολίτες μας οι οποίοι ζούνε κάτω από τα όρια της φτώχειας και σε συνθήκες εξαθλίωσης. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger