Τρίτη 29 Μαρτίου 2016

Δημοσίευμα ΣΟΚ από «Die Welt»: Άμεσος κίνδυνος για την Γερμανία οι μουσουλμάνοι «πρόσφυγες» – Διωγμοί, απειλές και ξυλοδαρμοί κατά χριστιανών

Βεβαίως το γερμανικό Σύνταγμα είναι πάνω από τον νόμο της Σαρίας, όσο είμαστε μειοψηφία –  Ιμάμης Hassan Dabbagh στην γερμανική τηλεόραση
Σύμφωνα με τις τελευταίες εκτιμήσεις της ανθρωπιστικής οργάνωσης «Open Doors», η οποία ασχολείται με την προστασία των χριστιανικών πληθυσμών παγκοσμίως, 100 εκατομμύρια χριστιανοί διώκονται για την Πίστη τους σε πάνω από 50 χώρες!
Όπως αναφέρει η γερμανική εφημερίδα «Die Welt», μέχρι πρότινος στην Γερμανία μάθαιναν ειδήσεις σε σχέση με την καταπίεση χριστιανών στο εξωτερικό. Πλέον όμως, τους τελευταίους μήνες, οι χριστιανοί αντιμετωπίζουν προβλήματα και εκεί.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας, συνεχώς καταφθάνουν ειδήσεις επιθέσεων μουσουλμάνων κατά χριστιανών, οι οποίοι αποτελούν πολύ μικρή μειοψηφία σε κέντρα φιλοξενίας «προσφύγων».
Η «Die Welt» κρούει τον κώδωνα του κινδύνου, προειδοποιώντας πως, εάν συνεχιστεί η παρούσα κατάσταση, η Γερμανία θα γίνει Πακιστάν σε ό,τι αφορά τους διωγμούς χριστιανών από οπαδούς του Ισλάμ.
Ιερείς και μέλη ενοριών δείχνουν τρομοκρατημένοι από την διαρκώς αυξανόμενη εχθρική συμπεριφορά μουσουλμάνων. Οι καταγγελίες αφορούν λεκτικές απειλές, σκίσιμο βιβλίων της Αγίας Γραφής, καταστροφή βαπτιστικών σταυρών, ψυχολογική βία, όπως για παράδειγμα η παρεμπόδιση χρήσης της των τουαλετών από χριστιανούς με αυτοσχέδιες επιγραφές που λένε πως είναι «βρωμεροί», μέχρι και ξυλοδαρμούς.
Ιδιαίτερα εξωμότες, σημειώνει η εφημερίδα, οι οποίοι αρνήθηκαν το Ισλάμ και ασπάστηκαν τον Χριστιανισμό, πρέπει, σύμφωνα με πινακίδες, να πεθάνουν.
Τα περιστατικά κατά Χριστιανών είναι σε έξαρση τις ημέρες του Πάσχα, σχολιάζει η «Die Welt».
Η γερμανική Πολιτεία προσπαθεί να προστατεύσει τους ελάχιστους χριστιανούς «πρόσφυγες», αλλά την ίδια ώρα έχουν ξεκινήσει και τα περιστατικά επιθέσεων σε γερμανικές εκκλησίες και ενορίες, με φθορές σε κτήρια, απειλές και ύβρεις εναντίον ιερέων και πιστών και συνθήματα μίσους σε τοίχους Ιερών Ναών!
Ας λάβουμε σοβαρά υπόψη το δημοσίευμα της γερμανικής εφημερίδας, καθώς ήδη έχουν αρχίσει και στην χώρα μας περιστατικά επιθετικής συμπεριφοράς και παραβατικότητας από μουσουλμάνους, οι οποίοι έχουν διδαχθεί από μικροί ότι όλοι οι αλλόθρησκοι είναι «σκουπίδια», οι μη μουσουλμάνες γυναίκες «πόρνες» και τα παιδιά «σκεύος» κακοποίησης.
Prisonplanet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger