Τρίτη, 1 Μαρτίου 2016

Παραιτείται ο Θεοχάρης από κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του Ποταμιού - Τι αναφέρει στην επιστολή του


Την παραίτησή του από τη θέση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του Ποταμιού υπέβαλε ο Χάρης Θεοχάρης, με επιστολή του προς τον επικεφαλής της παράταξης, Σταύρο Θεοδωράκη, λίγες μέρες μετά τη σφοδρή κριτική που άσκησε σε βάρος του κατά τη διάρκεια του συνεδρίου του Ποταμιού.
Στην επιστολή του, ο κ. Θεοχάρης εκφράζει την απογοήτευσή του για το γεγονός ότι στο συνέδριο του κόμματος δεν ελήφθησαν «αποφάσεις για την ουσιαστική αναγέννηση και επανίδρυση του Ποταμιού», και αναφέρει ότι παραιτείται από κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της παράταξης « ώστε να σου επιτρέψω να επιλέξεις κάποιον με απόψεις που απηχούν τις δικές σου θέσεις».
Ολόκληρη η επιστολή του Χάρη Θεοχάρη:

«Φίλε Σταύρο,
Κατ’ αρχάς θα ήθελα να σε συγχαρώ για την επανεκλογή σου ως επικεφαλής του Ποταμιού.
Στο πρόσφατο συνέδριο εξέθεσα με καθαρότητα, ειλικρίνεια και εντιμότητα τις ενστάσεις μου για την στρατηγική αλλά και την πολιτική κατεύθυνση του κινήματος.
Ένιωσα το βάρος της ευθύνης το βράδυ του Σαββάτου καθώς οι σύνεδροι επιδοκίμασαν τις θέσεις μου και πολλοί από αυτούς μοιράστηκαν μαζί μου τους προβληματισμούς τους.
Δεν είδα, δυστυχώς, στο συνέδριο να παίρνονται αποφάσεις για την ουσιαστική αναγέννηση και επανίδρυση του Ποταμιού.
Με δεδομένες τις σημαντικές διαφοροποιήσεις μου, θεωρώ εντιμότερη στάση, να παραιτηθώ από κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος, ώστε να σου επιτρέψω να επιλέξεις κάποιον με απόψεις που απηχούν τις δικές σου θέσεις.
Ελπίζω πάντα πως, με την ανανεωμένη σου εντολή, θα πάρεις τις αναγκαίες πρωτοβουλίες για να αλλάξεις την μοίρα του κινήματος πριν να είναι πολύ αργά.
Με την ελπίδα αυτή, αλλά και την πίστη για την αναγκαιότητα του Ποταμιού παραμένω Βουλευτής του.
Με εκτίμηση
Χάρης Θεοχάρης».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου