Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2016

... ο τρόπος που ¨παρουσίασε¨, διαστρέβλωσε, η ¨αριστερή¨ βρετανική εφημερίδα "MORNING STAR " ("Πρωινό Αστέρι"), τη ξέξασπρη ΘΈΣΗ του Κ.Κ.Ελλάδας ΓΙΑ ΤΟ «ΣΥΜΦΩΝΟ ΣΥΜΒΙΩΣΗΣ».


Αφορμή για το παρόν, είναι ... ο τρόπος που ¨παρουσίασε¨, διαστρέβλωσε,
η ¨αριστερή¨ βρετανική εφημερίδα "MORNING STAR " ("Πρωινό Αστέρι"),
τη ξέξασπρη ΘΈΣΗ του Κ.Κ.Ελλάδας ΓΙΑ ΤΟ «ΣΥΜΦΩΝΟ ΣΥΜΒΙΩΣΗΣ».
Αποσιώπησε ότι το ΚΚΕ από την αρχή ξεκαθάρισε ότι ο στόχος της κυβέρνησης δεν είναι η επίλυση μιας σειράς ζητημάτων (π.χ. κληρονομικών κ.λπ.), αλλά η θεσμική αναγνώριση της οικογένειας ομόφυλων ζευγαριών, συμπεριλαμβανομένης - σε μια πορεία - και της απόκτησης παιδιών.
Εξαπάτησε τους αναγνώστες της και δεν ανέδειξε το ότι είναι τουλάχιστον υποκρισία να εμφανίζεται η κυβέρνηση ως ευαίσθητη απέναντι σε κοινωνικές ομάδες, όταν επιδίδεται σε μπαράζ αντιλαϊκών μέτρων, από τα οποία δεν εξαιρούνται ούτε οι κοινωνικές ομάδες που τάχα υπερασπίζεται.
Υποκριτικό είναι επίσης το ... ¨ενδιαφέρον¨ της για τη προστασία βασικών δικαιωμάτων όσων έχουν ομόφυλο σεξουαλικό προσανατολισμό.
ΑΠΟΚΡΎΠΤΕΙ ότι το Κ.Κ.Ελλάδας, στάθηκε και στέκεται απέναντι σε όσους και όσες προβαίνουν σε πρακτικές στιγματισμού, διακρίσεων σε βάρος τους.
Αυτή η ¨λογικοφανής¨ και δήθεν προοδευτική ... δημοσίευση
κρύβει μια βαθιά αντιδραστική αντίληψη.
Πρέπει κάποιος, κάποια, για να έχει ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, να είναι ασφαλισμένος, ενώ ο ανασφάλιστος και η ανασφάλιστη πρέπει να ... πεθαίνουν;
Υπάρχει, λοιπόν, υποκρισία ...

Γιατί τα κοινωνικά δικαιώματα καθενός-μιας να εξαρτώνται από κάποιον άλλο;
Και σε τελική ανάλυση, γιατί να εξαρτάται κάποιος από κάποιον άλλον;
Αγνοεί (;) πως υπάρχουν παντρεμένες γυναίκες οι οποίες παραμένουν σε μια σχέση που δεν τις καλύπτει (σωματικά, πνευματικά, ψυχικά)
ή γυναίκες που μπορεί να υφίστανται ενδοοικογενειακή βία, αλλά υπομένουν, επειδή δεν μπορούν να εξασφαλίσουν τα μέσα για να ζήσουν οι ίδιες και τα παιδιά τους, λόγω οικονομικής εξάρτησης από το ¨σύζυγό¨. ;
ΓΙΑΤΊ δεν αναδεικνύει την ύπαρξη ζευγαριών, που αναγκάζονται να βγάλουν εικονικό διαζύγιο για να μπορούν να υπαχθούν σε κάποια διάταξη του νόμου για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά, για να μη χάσουν τη στέγη τους ;
Απ΄ότι φαίνεται η Ευρωπαϊκή αλλά και η Διεθνής ¨αριστερά¨ ... ενοχλείται από την ΎΠΑΡΞΗ του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδας και παραμένει διακινήτρια της άποψης της επικρατούσας τάξης.
Να μάθουν ότι το καράβι, δε βυθίστηκε, ήταν υποβρύχιο και έχει αρχίσει να δίνει σημάδια της καινούριας ανόδου του στην επιφάνεια του παγκόσμιου γίγνεσθαι.
Ίσως ο συγγραφέας του φάλτσου ΣΥΜΦΏΝΟΥ και της λασπολογίας, να μην το πήρε χαμπάρι, αφού η πραγματικότητα είναι όπως την αντιλαμβάνεται κανείς, έλα όμως που επιβάλλεται πάντα, σκληρά, αληθινά και Νομοτελειακά.
Μιά ερώτηση προς κάθε ¨αριστερό¨:
1) Το αποικιοκρατικό καράβι της κραταιάς φεουδαρχίας καθώς και του σάπιου, σκουλικιασμένου (και όλα τα εις -σμένου), από αλλοιώσεις σκορβούτου, πλουτοκρατικού συστήματος, βυθίστηκε;
2) Είστε η δεν είστε η απέλπιδα προσπάθειας καταστολής της φυσιολογικής κυτταρικής ανθρώπινης δραστηριότητας, (αναθεωριτησμός) που εξασθενεί την ικανότητα των υποστηρικτικών ιστών και των ενδοκυτταρικών συστατικών της ανθρώπινης ύπαρξης, παρά την επαναστατική σοσιαλδημοκρατία και τον αστικό σοσιαλρεφορμισμό΄;
3) Η ΠΡΟΣΠΆΘΕΙΑ καταστολής της οργανικής - κυτταρικής δραστηριότητας (οπορτουνισμός), αφορά και τους οστεοβλάστες (αστεοβάλτες Συριζαίους), οδηγεί η δεν οδηγεί σε ελάττωση της παραγωγής οστίτη ιστού (δλδ λαϊκής επανάστασης), ενώ η οστική απορρόφηση (Αννιελισμός) συνεχίζεται και αναπτύσσεται σαν οστεοπόρωση του σκαριού της καπιταλιστικής γαλέρας που βυθίστηκε και δεν το αντιλήφθηκατε ακόμη;
4) Το ΔΙΚΌ ΜΑΣ καράβι, ΛΟΙΠΌΝ δε βυθίστηκε, σκληρά, αληθινά και νομοτελειακά, έρχεται. και
5) ¨Αριστεροί¨ φυλαχτείτε ,γιατί το παραχεσατε.-


Βαγγέλης Καραγιώργος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger