Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2016

Ο Μαυρος Φεβρουαριος Koυρεύουν τις καταθέσεις;

Γιατί ο Τσίπρας θα πιει το πικρό ποτήρι ως το τέλος

Την καυτή ανάσα του κουρέματος των καταθέσεων αισθάνονται πλέον οι πολίτες μετά τον εφιάλτη του Τσίπρα στο Νταβός.
Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος που οι Τσίπρας, Τσακαλώτος και ο special guest star της κυβέρνησης Παυλόπουλος, ζητούν εναγωνίως την επιτάχυνση της αξιολόγησης.
Μόνο που αυτό δεν πρόκειται να συμβεί, πράγμα που σημαίνει οτι η ελληνική κυβέρνηση δεν πρόκειται να πάρει σύντομα λεφτά από τους δανειστές.
Το κούρεμα των καταθέσεων μετά από τη κόλαση 5 μνημονιακών χρόνων θα ήταν το τελειωτικό χτύπημα στον ΣΥΡΙΖΑ και όπως όλα δείχνουν δύσκολα θα το αποφύγει.
Γιατί όμως φτάσαμε ως εδώ;
Γιατί ο Αλέξης Τσίπρας θα οδηγηθεί στην πολιτική ανακύκλωση της Ιστορίας όπως και οι προκατοχοί του;
Η απάντηση βρίσκεται στο γεγονός ότι δεν αντιμετωπίστηκαν τα αίτια που μας οδήγησαν στην κρίση:

  1. To χυδαίο πελατειακό κράτος
  2. Η στενή σχέση της εκάστοτε κυβέρνησης και του Μεγάρου Μαξίμου με τους Ολιγάρχες
  3. Οι παράγκες της Δικαιοσύνης
Με ευθύνη του Αλέξη Τσίπρα (όπως και των Παπανδρέου, Παπαδήμου, Βενιζέλου και Σαμαρά) η ελληνική κυβέρνηση ανέχεται 17 εταιρίες να χρωστάνε 11 δις ευρώ στις τράπεζες. Ανάμεσά στους και τα σαπάκια των σεσημασμένων εγχώριων μηντιαρχών οι οποίοι χρωστάνε 2 δις ευρώ θαλασσοδάνεια και εκβιάζουν νέα-καθώς και τηλεοπτικές άδειες.
Με προσωπική ευθύνη του Αλέξη Τσίπρα η Ελληνική Δικαιοσύνη εξακολουθεί να παραπαίμπει σε Κολομβία των Βαλκανίων. Μεγαλοκαρχαρίες πάσης φύσεως που θα έπρεπε να σαπίζουν στην φυλακή κυκλοφορούν ελεύθεροι και αποτελούν την ντόπια ελίτ-τρομάρα μας.
Με προσωπική ευθύνη του Αλέξη Τσίπρα όχι μόνο δεν έγινε αξιολόγηση των δημοσίων υπαλλήλων αλλά έρχονται και τα εκατομμύρια ευρώ για τους μισθούς των μετακλητών να προστεθούν στις δημόσιες δαπάνες. Ακόμη και σήμερα υπάρχουν σε λειτουργία δημόσιοι οργανισμοί χωρίς αντικείμενο, μόνο και μόνο για να απολαμβάνουν πολυτελείς μισθούς οι διορισμένοι κομματικοί κηφήνες.
Μετά από 5 χρόνια η διαπλοκή εξακολουθεί να νταλαβερίζεται με την εξουσία και να κατασπαράζει τα κονδύλια του ΕΣΠΑ.
Την ίδια στιγμή κανείς σώφρων επιχειρηματίας δεν πρόκειται να έλθει να επενδύσει στην Ελλάδα καθώς το σκιάχτρο του Σκουρλέτη (διά μέσω της Eldorado Gold) έχει καταντήσει η παγκόσμια μασκότ ενάντια στις επενδύσεις.
O Tσίπρας ούτε μία στιγμή δεν απαίτησε από τους ντόπιους ολιγάρχες να εφαρμοστούν οι Νόμοι.
Αντίθετα -όπως και οι προκάτοχοί του -έσπευσε να δώσει γη και ύδωρ στους νταβατζήδες ακόμη και σ΄αυτούς που ανήκουν στο πιο βαθύ σκότος του Υποκόσμου.
Τα λεφτά του κράτους τελειώνουν. Και αυτό που απομένει πλέον είναι η τελική έφοδος στις καταθέσεις των πολιτών.
Η Μεγάλη Ληστεία.
-Είναι η διαπλοκή, ανόητε…
killbill

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger