Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2016

Σκάστε ορισμένη όλο γκρίνια όχι δεν θα έρθει στην Σκόπελο η αν. υπουργός Τουρισμού Ελενα Κουντουρά


Η αν. υπουργός Τουρισμού Ελενα Κουντουρά
Στις 30 Ιανουαρίου θα παραστεί σε εκδήλωση μαζί με ανώτατα στελέχη του ΥΠΠΟ
Στο Βόλο θα βρίσκονται το ερχόμενο Σάββατο 30 Ιανουαρίου η αν. υπουργός Τουρισμού Ελενα Κουντουρά και ανώτατα στελέχη του υπουργείου Πολιτισμού, προκειμένου να παραστούν σε εκδήλωση που διοργανώνεται στις 19.00 στο «Ξενία».
Την εκδήλωση διοργανώνει ο φορέας πολιτισμού της Ιεράς Μητρόπολης Δημητριάδος και Αλμυρού «Μαγνήτων Κιβωτός, για τη διάσωση του πολιτιστικού αποθέματος», με στόχο την παρουσίαση του ετήσιου προγραμματισμού για το «Θεματικό έτος Πολιτισμού 2016».

Το «Θεματικό έτος Πολιτισμού 2016» είναι αφιερωμένο στις γεύσεις και φέρει το διακριτικό τίτλο «Μάγνητες και ο πολιτισμός των γεύσεων», ενώ παράλληλα στην ίδια εκδήλωση θα παρουσιαστεί το ημερολόγιο του 2016 με θέμα «Οκτώ Γυναικείοι Συνεταιρισμοί μας ταξιδεύουν», το οποίο είναι αφιερωμένο στους γυναικείους συνεταιρισμούς της περιοχής μας. Ο πολιτισμός των γεύσεων, όπως εξελίσσεται στους αιώνες, αποτελεί ένα μακρινό ταξίδι, με άποψη και εναλλακτικές αντιλήψεις που συνεχώς διαμορφώνονται στο χρόνο και ο κύκλος των εκδηλώσεων που εστιάζονται γύρω από το συγκεκριμένο θέμα, πραγματοποιούνται με τη συμμετοχή και συνεργασία φορέων από τη Μαγνησία και την Αγιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger