Παρασκευή, 13 Νοεμβρίου 2015

ΣΚΟΠΕΛΟΣ ακούστε το τομάρι τον ΠΑΣΟΚΟ πρόεδρο της ΓΕΝΟΠ τώρα καταλαβαίνετε τι χρειάζονται όλοι αυτή....


ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ


Γεννήθηκε το 1963 στο Πρωτοχώρι Κοζάνης.
Είναι απόφοιτος του τμήματος Δομικών Έργων του Τεχνικού Λυκείου Κοζάνης και του Κέντρου Ανάπτυξης Εκπαιδευτικής Πολιτικής της Γενικής Συνομοσπονδίας Εργατών Ελλάδος (ΚΑΝΕΠ/ΓΣΕΕ).
Η πολιτική του διαδρομή άρχισε το 1980 όταν σε ηλικία 17 ετών έγινε μέλος του Πανελλήνιου Σοσιαλιστικού Κινήματος. Διετέλεσε μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑ.ΣΟ.Κ. Κοζάνης την τετραετία 2002 – 2005.
Επαγγελματικά είναι υπάλληλος της Δημόσιας Επιχείρησης Ηλεκτρισμού από το 1986.
Στον Πολιτισμό έχει μια συνεχή και πολύχρονη παρουσία με τη συμμετοχή του σε πολλές πολιτιστικές πρωτοβουλίες. Υπήρξε ιδρυτικό μέλος του Πολιτιστικού και Λαογραφικού Συλλόγου Πρωτοχωρίου, μέλος της θεατρικής ομάδας ΘΕΑΤΡΟΔΡΟΜΙΟ, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Κοζάνης από το 1998 και Αντιπρόεδρος του ίδιου οργάνου από το 2007 έως σήμερα. Η βιωματική του σχέση με τα πολιτιστικά δρώμενα τον ανέδειξε σε ερασιτέχνη ηθοποιό αξιώσεων, συμμετέχοντας σε παραστάσεις του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Κοζάνης και θεατρικών ομάδων  της περιοχής μας.
Συνδικαλιστικά ακολούθησε μια σταθερά ανοδική πορεία στην στελέχωση των οργάνων του σωματειακού συνδικαλισμού της ΔΕΗ, μέχρι τον Μάρτιο του 2007 όταν και οι συνάδελφοί του τον ανέδειξαν  Πρόεδρο του Σωματείου ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ, θέση την οποία κατέχει μέχρι σήμερα. Κάνοντας χρήση αυτής του της ιδιότητας και με δεδομένη την απήχηση και τη δυναμική του Σωματείου το οποίο εκπροσωπεί, έχει μια αδιάκοπη και δραστική παρεμβατική παρουσία, σε όλα τα κοινωνικά και πολιτικά μέτωπα της περιοχής μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου