Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2015

θα θα θα θα ανακοίνωσαν και Κοινή γραμμή υπουργείου και πληγέντων Σκοπέλου Άι καλά ...


Στην προχθεσινή συνάντηση υπογραμμίστηκε ότι θα θεσπιστούν ελαφρύνσεις σύμφωνες με τα αιτήματα
Την πρόθεσή του να συνδράμει τους πληγέντες της Σκοπέλου εξέφρασε ο αναπληρωτής υπουργός οικονομικών Τρύφωνας Αλεξιάδης, τονίζοντας ότι τα ειδικά μέτρα θα θεσπιστούν, αφού συνδιαμορφωθεί και υποβληθεί εγγράφως η σχετική πρόταση από τους επαγγελματίες και το δήμο Σκοπέλου.

Τα παραπάνω υπογραμμίστηκαν στη διάρκεια της προχθεσινής συνάντησης μελών του Συλλόγου πληγέντων επαγγελματιών της Σκοπέλου με τον κ. Αλεξιάδη. Ο υπουργός δεσμεύτηκε ότι θα θεσπιστούν ειδικά μέτρα για το νησί λόγω της θεομηνίας και τόνισε ότι στις προθέσεις του είναι να δοθεί η ανάλογη βοήθεια στους πληγέντες.
Το Δ.Σ. του Συλλόγου πληγέντων θα συζητήσει τα δεδομένα και θα θέσει υπόψη του δήμου Σκοπέλου τα αιτήματά του, προκειμένου να προωθηθούν στη συνέχεια, στον κ. Αλεξιάδη.
Παρόντες στην προχθεσινή συνάντηση ήταν ο βουλευτής Μαγνησίας του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος, ο δήμαρχος Σκοπέλου Χρήστος Βασιλούδης, ο πρόεδρος του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής σταθερότητας Γιώργος Μιχελής, ο εντεταλμένος περιφερειακός σύμβουλος Βορείων Σποράδων Νίκος Πλωμαρίτης και μέλη του Δ.Σ. του συλλόγου πληγέντων του νησιού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger