Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2015

Νίκη και... μετά Καραϊσκάκη

Μια αγωνιστική πριν από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, η ΑΕΚ θέλει σήμερα (16.00) να πάρει ακόμη τρεις βαθμούς, απέναντι στον Ατρόμητο, στο ΟΑΚΑ

Η επιστροφή στις νίκες, έπειτα από την ήττα στην Τούμπα, ήρθε για την ΑΕΚ στη Βέροια, έστω και με ανατροπή που ολοκληρώθηκε στην εκπνοή. Η Ένωση έμεινε μέσα στον στόχο της παραμονής στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας και σε απόσταση βολής από την κορυφή, περνώντας μέσα από ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα. Και φτάνοντας στη... μέση αυτού του προγράμματος, μια αγωνιστική πριν από το ντέρμπι στο Καραϊσκάκη, η ΑΕΚ υποδέχεται τον Ατρόμητο στο ΟΑΚΑ.

Δεδομένα πρόκειται για ένα δύσκολο παιχνίδι, απέναντι σε μια ομάδα που τα τελευταία χρόνια έχει καταφέρει να σταθεροποιηθεί στην... πρώτη ταχύτητα της Super League, η οποία μάλιστα θα έχει πολύ μεγάλο κίνητρο, καθώς προέρχεται από τρεις διαδοχικές ήττες. Ωστόσο, είναι σίγουρο ότι η εξέλιξη του ματς θα καθοριστεί από το πρόσωπο που θα παρουσιάσει η ΑΕΚ, και για εκείνη η απαίτηση για νίκη είναι μεγαλύτερη, περιμένοντας να εκμεταλλευτεί το όποιο αποτέλεσμα στο ντέρμπι της Τούμπας (σε κάθε περίπτωση θα... κερδίσει κάτι έναντι των αντιπάλων της) και θέλοντας ταυτόχρονα να εξασφαλίσει το καλύτερο δυνατό κλίμα στο διάστημα της διακοπής, για να προετοιμαστεί με θετική ψυχολογία για το ντέρμπι που ακολουθεί απέναντι στον Ολυμπιακό.
Ο Τραϊανός Δέλλας έδειξε στην προπόνηση της Παρασκευής την πρόθεσή του να διατηρήσει το σχήμα που κέρδισε τη Βέροια, όμως στη χθεσινή προπόνηση, ανακάτεψε αρκετά την τράπουλα, δείχνοντας ότι έχει και δεύτερες σκέψεις για την ενδεκάδα που θα παρατάξει στο σημερινό ματς. Σε κάθε περίπτωση, οι επιλογές του για το αρχικό σχήμα θα έχουν μεγάλο ενδιαφέρον.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger