Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2015

Τέλος ο Δέλλας, πιθανή επιστροφή Χιμένεθ!

Παρελθόν από την ΑΕΚ αποτελεί ο Τραϊανός Δέλλας, με τον Μανόλο Χιμένεθ να είναι ο πιθανός αντικαταστάτης τους. Σε προχωρημένες επαφές βρίσκεται η Ένωση με τον ισπανό τεχνικό.

Όπως ήταν αναμενόμενο, μετά τη συζήτησή του με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς, ο Τραϊανός Δέλλας και η ΑΕΚ χωρίζουν τους δρόμους τους. Ωστόσο, όπως έγινε γνωστό, η Ένωση είχε προσπαθήσει να πλησιάση τον αντικαταστάτη του Κολοσσού, ο οποίος δεν είναι άλλος από τον Μανόλο Χιμένεθ.
Ο Ισπανός προπονητής είχε κατακτήσει τον τελευταίο τίτλο της ΑΕΚ, το Κύπελλο Ελλάδας το 2011, ενώ είχε συνεργαστεί και με ανθρώπους που βρίσκεται και τώρα στο τεχνικό τιμ και έχουν πολή καλή γνώμη για αυτόν.
Εξοικονόμησε χρήματα από τη θέρμανση του σπιτιού σου με τις ιταλικές σόμπες pellet KARMEK ONE από το polykatastima.net
Αυτοί είναι μερικοί από τους λόγους για τους οποίους οι υπεύθυνοι του Δικεφάλου έχουν στρέψει το ενδιαφέρον τους στον Χιμένεθ, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι από το πρωί της Κυριακής είχαν πραγματοποιηθεί οι πρώτες επαές ανάμεσα στις δύο πλευρές.
Πλέον, ο Χιμένεθ βρίσκεται πολύ κοντά στο να πάρει την τελική του απόφαση, η οποία όπως όλα δείχνουν μέχρι στιγμής αναμένεται ότι θα είναι θετική.
Αυτό που αξίζει να σημειωθεί είναι ότι οι υπεύθυνοι της ομάδας έχουν στη λίστα τους και άλλους προπονητές, σε περίπτωση που ο Χιμένεθ δεν απαντήσει τελικά θετικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger