Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2015

Έτσι θα παραταχθούν ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός στην Τούμπα

Λίγες ώρες απέμειναν για το μεγάλο ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό και το Sport24.gr σας παρουσιάζει τα πλάνα ενδεκάδας στα οποία φαίνεται πως καταλήγουν οι Ίγκορ Τούντορ και Μάρκο Σίλβα.

Η 6η αγωνιστική της Super League καθηλώνει τους Έλληνες φιλάθλους καθώς σε αυτήν δεσπόζει ένα από τα all-time-classic ματς του πρωταθλήματος με μονομάχους τον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό.
Η αναμέτρηση μάλιστα αυτή έχει έξτρα ενδιαφέρον καθώς αμφότερες οι ομάδες προέρχονται από πολύ θετικά αποτελέσματα στην Ευρώπη μεσοβδόμαδα: ο "Δικέφαλος" αναδείχτηκε ισόπαλος 1-1 στην Τούμπα με την 2η της  βαθμολογίας της Bundesliga, Ντόρτμουντ, ενώ οι "ερυθρόλευκοι" πέτυχαν μία από τις μεγαλύτερες νίκες στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου με το 3-2 επί της Άρσεναλ στο "Emirates Stadium".
Λίγες ώρες πριν την πρώτη σέντρα μπροστά σε μία κατάμεστη και "πυρακτωμένη" Τούμπα, το Sport24.gr παρουσιάζει τα αγωνιστικά σχέδια του Ίγκορ Τούντορ και του Μάρκο Σίλβα για το σπουδαίο αυτό το παιχνίδι.

  Ο Ίγκορ Τούντορ προσανατολίζεται να αφήσει στον πάγκο τον Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ, ο οποίος έπαιξε βασικός κόντρα στη Ντόρτμουντ το βράδυ της Πέμπτης, και να παρατάξει την ομάδα του με σύστημα 3-4-3. Ο Όλσεν θα υπερασπιστεί την εστία ενώ την τριάδα της άμυνας θα αποτελέσουν (από τα δεξιά προς τα αριστερά) οι Βίτορ, Κόστα και Τζαβέλλας.
Ο Τζιόλης θα βρίσκεται στο χώρο του κέντρου έχοντας ως επί το πλείστον ανασταλτικά καθήκοντα και λίγο πιο μπροστά του θα βρίσκεται ο Σάμπο, ενώ οι Κωνσταντινίδης και Ροντρίγκες θα είναι επιφορτισμένοι να καλύπουν όλη τη δεξιά και την αριστερή πλευρά αντίστοιχα.
Ο Στέφανος Αθανασιάδης, ο οποίος έχει αρκετά καλή παράδοση κόντρα στον Ολυμπιακό, θα πάρει θέση στην κορυφή της επίθεσης ενώ υποστηρικτικό ρόλο πίσω του θα έχουν οι Πέλκας και Μακ.

  Στον αντίποδα, ο Μάρκο Σίλβα θα κάνει και αυτός αρκετές αλλαγές σε πρόσωπα σε σύγκριση με την ενδεκάδα που παρέταξε στο Λονδίνο, με τον Πορτογάλο να μην αλλάζει ωστόσο το 4-2-3-1. Ο Ρομπέρτο είναι ακλόνητος κάτω από την εστία, οι Ελαμπντελαουί και Μαζουακού θα καλύψουν τα άκρα της άμυνας ενώ οι Μποτία και Σιόβας θα συνθέσουν το δίδυμο στην καρδιά της ερυθρόλευκης άμυνας.
Μιλιβόγεβιτς και Κασάμι θα είναι τα δύο αμυντικά χαφ, οι Ντουρμάζ (αριστερά) και Σεμπά (δεξιά) θα τοποθετηθούν στις πτέρυγες της επίθεσης, ενώ στην κορυφή της επίθεσης θα βρεθεί ο Φινμπόγκασον έχοντας πίσω του τον Φορτούνη.

Δείτε τις πιθανές ενδεκάδες των δύο ομάδων στα παρακάτω γραφήματα:

ADVERTISEMENT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger