Hellenic Seaways - Άμεση & Εύκολη Online Kράτηση‎

Δευτέρα, 14 Σεπτεμβρίου 2015

Σε Σκιάθο-Σκόπελο και Χαλυβουργία Βόλου κλιμάκια της Λαϊκής Ενότητας

Στη Σκιάθο και τη Σκόπελο περιόδευσε το Σαββατοκύριακο κλιμάκιο της Λαϊκής Ενότητας με τους υποψήφιους Κώστα Δελημήτρο και Γιώργο Ταμβάκη.
Επισκέφτηκαν την αγορά, καταστήματα και επιχειρήσεις των νησιών και συνομίλησαν με επαγγελματίες του τουρισμού και πλήθος κόσμου.
Κοινή ανάμεσα στους πολίτες ήταν η απορία για τη μνημονιακή στροφή του μεταλλαγμένου ΣΥΡΙΖΑ καθώς και η οργή για την αθέτηση όλων των προεκλογικών υποσχέσεων και προγραμματικών δεσμεύσεων της
​συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.
Οι υποψήφιοι βουλευτές, συνάντησαν την αμέριστη επιδοκιμασία του κόσμου για το εγχείρημα της Λαίκής Ενότητας που εξακολουθεί να αντιστέκεται και επιχειρεί να εκφράσει το μεγαλειώδες ΟΧΙ του Λαού μας της 5ης του Ιούλη. Διέκριναν άμεση τη θέληση του κόσμου να παλέψει και να συμπαραταχθεί με τη ΛΑ.Ε. ενάντια στο εφιαλτικό μέλλον που προοιωνίζει το -σκληρότερο όλων- τρίτο μνημόνιο, για να κρατήσει ζωντανή την προοπτική ενός μέλλοντος που να αξίζει σε ελεύθερους και αξιοπρεπείς πολίτες μιας ανεξάρτητης πατρίδας.
Συζητήθηκαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις καθώς και οι επιχειρήσεις του κλάδου του τουρισμού (και τα οποία οξύνονται) ακόμη και σε κατεξοχή τουριστικούς προορισμούς, σαν συνέπεια των μνημονιακών πολιτικών.
Στη Σκιάθο, ο Κ. Δελημήτρος παραχώρησε συνέντευξη στο Ρ/Σ Αβάντι καθώς και σε τοπικό πρόγραμμα της τηλεόρασης του Αστρα, όπου και ανέλυσε τα αδιέξοδα της νεομνημονιακής κυβέρνησης και το πρόγραμμα διεξόδου από την κρίση που προτείνει η Λαϊκή Ενότητα.
Στη Χαλυβουργία Βόλου βρέθηκε χτες κλιμάκιο της Λαϊκής Ενότητας με επικεφαλής τον υποψήφιο βουλευτή Κώστα Δελημήτρο και συνδικαλιστές της ΛΑ.Ε.όπου και συναντήθηκαν με το Σωματείο εργαζομένων του εργοστασίου. Δήλωσαν την αμέριστη συμπαράστασή τους τόσο στον αγώνα των εργατών ενάντια στο μοντέλο της εκ περιτροπής εργασίας που επιχειρεί να εφαρμόσει η εργοδοσία (με πρόφαση την οικονομική κατάσταση), όσο και στις προσπάθειες εκφοβισμού της εργοδοσίας εναντίον τους, προκειμένου να μην παλεύουν για τα δίκαια αιτήματά τους, που αφορούν την ίδια τους τη ζωή και τη ζωή των οικογενειών τους.
"Η ΛΑ.Ε. και όσοι την απαρτίζουν, ποτέ δεν ασκήσαμε κυβερνητική πολιτική στα εργασιακά, θα είμαστε πάντα παρόντες σε κάθε διαδικασία κλιμάκωσης του αγώνα σας και πάντα δίπλα σας με κάθε πρόσφορο τρόπο" τόνισε προς τους εργαζόμενους ο Κ. Δελημήτρος και σημείωσε με νόημα ότι οι βουλευτές που εντάχτηκαν στη ΛΑ.Ε. έκαναν ό,τι μπορούσαν προκειμένου να έρθει στη Βουλή το νομοσχέδιο για τις εργασιακές σχέσεις, το οποίο όμως ποτέ δεν έφερε η κυβέρνηση, παρά τις επανειλημμένες υποσχέσεις της.
"Εκ των υστέρων, έγινε φανερό πως η συγκυβέρνηση δεν θα ήταν δυνατό να φέρει νομοσχέδιο για την προστασία των εργασιακών σχέσεων και των δικαιωμάτων των εργαζόμενων, καθώς ερχόταν σε ευθεία αντίθεση με τη μνημονιακή στροφή που επιχείρησε και με τις επιταγές των δανειστών τοκογλύφων", κατέληξε ο υποψήφιος βουλευτής της Λαϊκής Ενότητας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου