Τετάρτη 26 Αυγούστου 2015

H σέξι 'Σκοπελίτισσα' που έχει ξετρελάνει το Χόλιγουντ

Στα 32 της η Hannah Ware κέρδισε το Joker καριέρας με το Hitman: Αgent 47. Κάτι καλό. Και για εκείνη, και για την Σκόπελο.

Η πάλαι ποτέ σέξι κόρη του Kelsey Grammer στο Boss βρέθηκε ξαφνικά πρώτη μούρη στο Καβούρι εξαιτίας του Hitman. Και, σε κάθε συνέντευξή της, μιλάει για το αγαπημένο της μέρος στον πλανήτη, την Σκόπελο.


  Βλέπεις η Λονδρέζα θυγατέρα του γνωστού μάχιμου ρεπόρτερ (βλέπε αποκαλυπτικά ρεπορτάζ για τον IRA και άλλες χαρντκορίλες), που βρέθηκε από τα 12 της με κλειστό συμβόλαιο στο πρακτορείο της Kate Moss (η μικρότερη σε ηλικία που κατάφερε ποτέ κάτι τέτοιο), πηγαίνει στην Σκόπελο κάθε καλοκαίρι από τότε που ήταν 14 ετών μέχρι και σήμερα.

  Εκεί παντρεύτηκε η μικρότερή της αδελφή Jessie, που είναι γνωστή pop star στην Βρετανία.
Εκεί διατηρεί μέχρι και σήμερα σπίτι η μητέρα της.

  Εκεί τρώει η ίδια αυτό που έχει δηλώσει ότι είναι το αγαπημένο της φαγητό, δηλαδή τηγανητά κολοκυθάκι με τζατζίκι.
Και, προφανώς, εκεί, σε κάποια παραλία, βραχάκι ή ξωκλήσι, έχει ζήσει η ίδια τους πρώτους της 'έρωτες'. Κάτι που πολύ θα θέλαμε να βγει και να επιβεβαιώσει κάποιο παλικάρι από το νησί.

  Το πιο σημαντικό; Ότι η Hannah, που μετά το Hitman, στο οποίο έκλεψε την παράσταση, δίνει την μια συνέντευξη και κάνει την μια φωτογράφηση μετά την άλλη, το αναφέρει συνεχώς με δηλώσεις τύπου

'Πηγαίνω στην Σκόπελο από τότε που ήμουν 14 ετών. Εκεί πέρασα την εφηβεία μου. Είναι ένα κομμάτι παράδεισου'
 
  Μια χαρά τσάμπα διαφήμιση από μια άκρως σικάτη γυναίκα, την ύπαρξη της οποίας στην ζωή μας, οφείλουμε στον Bruce Willis.

''Όταν πήγα στην audition για το Cop Out (για τον ρόλο της Ρωσίδας συζύγου), μετά από συμβουλή των φίλων μου, έβαλα ένα μαύρο φόρεμα που θύμιζε εκείνο που φόραγε η Demi Moore στο Indecent Proposal. Ήμασταν μια ολόκληρη ουρά κορίτσια. Όταν βγήκε ο Bruce από το αυτοκίνητο, μας είδε όλες μαζί και είπε 'Αυτήν θέλω''
  Ένα μικρό ρολάκι που της έδωσε, ωστόσο, την ευκαιρία, να αφήσει για πάντα πίσω το modelling. Ένα επάγγελμα που της χάρισε πολλά, καλά και κακά ('Είχα εμπειρίες που δεν θα έπρεπε, για ένα κορίτσι της ηλικίας μου'), αλλά το οποίο ανέκαθεν βαριόταν. Απόδειξη η συγκεκριμένη φωτό από την πρώτη φορά που βρέθηκε, στα 14 της, στο Λος Άντζελες.
Στη συνέχεια η Hannah, πτυχιούχος στην Ιστορία της Τέχνης και φοιτήτρια Αρχιτεκτονικής στο UCL ('Τα παράτησα για να γίνω ηθοποιός. Πήγα για πρώτη φορά σε μάθημα υποκριτικής για να κερδίσω ένα στοίχημα') μας έδειξε την έξοχη πίσω πλευρά της στο Shame.

'Εκεί, ουσιαστικά, έπαιξε μόνο ο κώλος μου. Ήμουν η γκόμενα με το στενό τζιν που κοιτάζει ο Fassbender καθώς μπαίνει στο κτίριο'
 
  Και, καπάκι, την μπροστά της ως η junkie κόρη του διεφθαρμένου δημάρχου Tom Kane που βρήκε ένα άριστο τρόπο (βλέπε ξαπλωτό) να αξιοποιήσει τον χρόνο που είχε λόγω house arrest.

'Πήγα στην audition ενώ ήμουν ακόμη στη σχολή. Ο Kelsey είναι ο καλύτερος άνθρωπος που έχω γνωρίσει. Είμαστε ακόμη φίλοι. Περνάω κάθε χρόνο τα Χριστούγεννα στο σπίτι του'
 
  H αλήθεια είναι ότι η Hannah, μέχρι και το Agent 47, απλώς επιβίωνε. Στην χειρότερη θα συνέχιζε να παίζει ρολάκια σε ταινίες τύπου Oldboy. Στην καλύτερη κάποιος θα την εμπιστευόταν ξανά ως πρωταγωνίστρια σε τηλεοπτική σειρά, όπως έγινε στο Betrayal.

  Κρίμα αφού, όπως έχεις φαντάζομαι καταλάβει μέχρι τώρα, μιλάμε για μια γυναίκα με υπέροχο πρόσωπο, εξαίσιο σώμα, κουλτούρα, ουσία και χιούμορ.

  Από εκείνο το είδος που θέλεις να ξυπνάς δίπλα της κάθε μέρα. Έστω και για 11 μέρες, όπως συνέβη στον skateboarder πρώτο σύζυγό της, που παντρεύτηκε στο Λας Βέγκας και χώρισε καπάκι.

  Πλέον η 32χρονη 'δολοφόνος' έχει στα χέρια της μια μοναδική ευκαιρία να ανέβει στο επόμενο επίπεδο. Ειδικά αν σταματήσει να ρίχνει 'μπουκέτα' στον εαυτό της.

  Ραντεβού μαζί της τον επόμενο χειμώνα στην μεγάλη οθόνη και το επόμενο καλοκαίρι στην Σκόπελο. Μέχρι τότε θα συνεχίσουμε να την σκεφτόμαστε. Και εκείνη το ίδιο.

'Δεν περίμενα ποτέ ότι θα ζω σε ένα beach bungalow στο LA. Είναι υπέροχο. Λατρεύω το φως. Λατρεύω την μυρωδιά της βουκαμβίλιας που μου θυμίζει την αγαπημένη μου Ελλάδα'
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger