Δευτέρα 24 Αυγούστου 2015

Ο Καραγκιόζης Άδωνης.

Γράφει ο mitsos175.

Ο Καραγκιόζης Άδωνης.
Ή ο Άδωνης Καραγκιόζης, όπως αγαπάτε. Διασκεδαστικοί κι οι δύο αλλά μόνο ο ένας είναι επικίνδυνος, αν του δοθεί καρέκλα.

Έγραψες πάλι μπουμπουκάκι μου. "Αν βγούμε θα στείλουμε τον Βαρουφάκη στο Ειδικό Δικαστήριο." Εδώ έλεγε αμνησίες το χειμώνα, τώρα που έχει ζέστη, δεν θα πει;

Που θα βγείτε; Για μπάνιο; Για ποτό; Για κόλλυβα ίσως, που ταιριάζει με τα ποσοστά που θα πάρει η ΝΔ; Αν... Κι αν η γιαγιά είχε ρόδες θα ήταν πατίνι. Αν βγει η ΝΔ πρώτο κόμμα εγώ θα είμαι ο επόμενος Πάπας. Αν βγει η ΝΔ αυτό θα σημαίνει, πως υπάρχει Άγιος Βασίλης, γι αυτό κι εγώ θα του γράψω να μου στείλει τα δώρα Χριστουγέννων και τα δώρα του Πάσχα μαζί με τα επιδόματα αδείας. Φυσικά αν βγει πρώτη η ΝΔ, θα σημαίνει πως η Δευτέρα Παρουσία πέρασε και περιμένουμε την Τρίτη.

Καλή η πλάκα Άδωνη, αλλά ας προσγειωθείς λιγάκι στη Γη. Είναι πιο πιθανό να έλθουν εξωγήινοι στην Ελλάδα να ζητήσουν από μας δανεικά, παρά να γίνει η γαλάζια τσόντα κυβέρνηση. Βέβαια κυβέρνηση είναι ήδη η ΝΔ, με την έννοια, ότι την ίδια πολιτική, τη δική της, ακολουθούν όλοι.

Αλλά... πως να σας το πω; Βρωμάτε σαπίλα. Χειρότερα από ποδαρίλα. Από τα σκάνδαλα, τις αρλούμπες, τα ψέματα, το φασισμό, δεν σας πλησιάζει ο κόσμος. Ακόμα κι όσοι απέμειναν δεν θα μείνουν για πολύ. Με το που σας βλέπουν, ξερνάνε. Αφού σκέφτονται να κάνουν τη ΝΔ γενόσημο για πλύση στομάχου. Θα την πουν ΣΥΡΙΖΑ. Προσοχή στις παρενέργειες (Μνημόνια κλπ).

Ο μόνος τρόπος Άδωνη, να πάρει η ΝΔ μερικούς ψήφους παραπάνω, είναι να φύγεις εσύ. Να σε βγάλουν έξω με τις κλωτσιές. Όχι πως θα αλλάξουν πολλά πράγματα, γιατί το πρόβλημα είναι το κεφάλι δεν είναι οι τρίχες. Έστω κι αν αυτές είναι από τον πισινό. Το πρόβλημα είναι η πολιτική. Αλλά εσύ, μπουμπούκι μου, έχεις τον "ανθρωποδιώχτη". Θες η τσιρίδες σου, θες οι κουταμάρες που αραδιάζεις, τα προκλητικά που κάνεις, διώχνεις κόσμο. Τους στέλνεις στην Αριστερά.

Πάρε παράδειγμα από την αυτή την πιο πρόσφατη αρλούμπα: Θα στείλουμε τον Βαρουφάκη στο Ειδικό Δικαστήριο. Να σου πω. Του Βαρουφάκη για το δούλεμα που μας έριξε, του χρειάζεται, δε λέω. Αλλά εσένα μετά τι θα σε κάνουμε; Τη ΝΔ; Το ΠΑΣΟΚ; Τα Ποτάμια που είναι γεμάτα βιομηχανικά λήμματα; Να σας κρεμάσουμε; Να σας ανασκολοπίσουμε; Να σας βάλουμε φυλακή 11.000.000 φορές ισόβια; Ξύνεσαι στην γκλίτσα του τσοπάνη, δεν κάνει. Όσο γελοίος και να είσαι, στο τέλος θα τις φας από τον κόσμο.

Και μην είσαι τόσο κακός. Πως θα στείλεις φυλακή αυτόν, που μαζί με τους άλλους ανήθικους ή ηλίθιους, σε απάλλαξαν τόσο εύκολα από το δικαστήριο; Γι αυτό δε πιστεύω κανέναν κέρατα. Γιατί πριν τις εκλογές αμολάτε βρισιές, που οι περισσότερες ισχύουν πράγματι, αλλά μετά όλοι μαζί οι ναζί αγκαλιασμένοι, τρώτε το καταπέτασμα από το δημόσιο χρήμα.

Να σου θυμίσω τι έλεγες για τον Τσίπρα και πόσο "όμορφη" τσόντα γυρίσατε στη βουλή στηρίζοντας εκείνους που φτύνατε προεκλογικά; Ευτυχώς δε σε παίρνει κανείς στα σοβαρά, αλλιώς θα σε έπαιρναν συνέχεια στο κυνήγι...

Μετά αηδίας mitsos175

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger