Σάββατο, 29 Αυγούστου 2015

Επίθεση με αυγά δέχτηκαν το βράδυ της Παρασκευής στην Καβάλα οι τέως βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, Αλεξάνδρα Τσανάκα Προβιά Παντρεμένη με τον Αντώνη Προβιά από την Σκόπελο και Κώστας Λαπαβίτσας


Βίντεο: Πέταξαν αυγά στον Λαπαβίτσα - «Είστε όλοι ξεφτίλες» φώναζε ο «δράστης»
Ακολούθησε φραστικό επεισόδιο μεταξύ του «δράστη» και των δύο πρώην βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, με βαρείς λεκτικούς χαρακτηρισμούς και από τις δύο πλευρέςΕπίθεση με αυγά δέχτηκαν το βράδυ της Παρασκευής στην Καβάλα οι τέως βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, Αλεξάνδρα Τσανάκα και Κώστας Λαπαβίτσας, λίγο πριν ξεκινήσει η συγκέντρωση της νεοσύστατης παράταξης Λαϊκή Ενότητα, όπου έχουν πλέον ενταχθεί και οι δύο, στην πλατεία Καπνεργάτη.

Την ώρα που ο κ. Λαπαβίτσας και η κα Τσανάκα παραχωρούσαν συνέντευξη στα τοπικά ΜΜΕ ένας άγνωστος νεαρός πέταξε 2 αυγά προς το μέρος τους. Στη συνέχεια ακολούθησε φραστικό επεισόδιο, κατά το οποίο ο «δράστης» και οι δύο πρώην βουλευτές αντάλλαξαν βαρείς λεκτικούς χαρακτηρισμούς. «Θα 'πρεπε να ντρέπεστε», φώναζε ο νεαρός ενώ όταν τον πλησίασαν για να του ζητήσουν τον λόγο ο κ. Λαπαβίτσας και ο τέως βουλευτής Καβάλας του ΣΥΡΙΖΑ, Ηλίας Ιωαννίδης - που ήταν επίσης παρών στο επεισόδιο - τους αποκάλεσε «ξεφτίλες» και είπε ότι «πρόκειται ποτέ να ψηφίσει κωλοτούμπες».

«Δεν ξέρεις τι λες, δεν ξέρεις αν είσαι όρθιος ή ξαπλωμένος», απάντησε εμφανώς εκνευρισμένος ο Κώστας Λαπαβίτσας στον νεαρό, καθώς εκείνος απομακρυνόταν.

Πηγή βίντεο: kavala-portal.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου