Τρίτη 4 Αυγούστου 2015

Απεργία πείνας Δημήτρη Κουφοντίνα



Ο σύντροφος Δημήτρης Κουφοντίνας μετήχθη πριν μια βδομάδα περίπου από τις Φυλακές Δομοκού στις Φυλακές Αυλώνα. Σήμερα με το γελοίο πρόσχημα ότι υπήρχαν πληροφορίες για σχεδιαζόμενη προβοκάτσια εναντίον του στις φυλακές Αυλώνας επιχείρησαν να τον μεταγάγουν πίσω στις φυλακές Δομοκού. Μετά την άρνηση του συντρόφου να επιστρέψει στο Δομοκό τον μετέφεραν εκτάκτως στις φυλακές Κορυδαλλού όπου αντί να τον τοποθετήσουν στο παράρτημα των γυναικείων φυλακών όπου βρισκόταν επί 13 συναπτά έτη τον κρατάνε στους κοινόχρηστους χώρους των αντρικών
Κορυδαλλού γιατί αρνείται να μπει σε οποιαδήποτε πτέρυγα εκτός του παραρτήματος. Ο σύντροφος έχει ξεκινήσει απεργία πείνας και διέκοψε τη φαρμακευτική αγωγή που λαμβάνει προκειμένου να τοποθετηθεί στο παράρτημα των γυναικείων φυλακών.

Φαίνεται πως επιχειρείται να δημιουργηθεί τετελεσμένο ώστε ο σύντροφος Δημήτρης Κουφοντίνας να επιστρέψει ξανά στις φυλακές Δομοκού αν και πλέον τυπικά υποτίθεται δεν λειτουργούν ως φυλακές τύπου Γ' .

Η κυβέρνηση του Συριζα φαίνεται πως ασκεί μια πολιτική εξόντωσης πλέον των πολιτικών κρατουμένων πιο απροκάλυπτα από ποτέ.


Δύναμη στο σύντροφο Δημήτρη Κουφοντίνα.

Αλληλέγγυοι -Αλληλέγγυες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger