Σάββατο 22 Αυγούστου 2015

ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟ ΒΟΥΛΩΣΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ ΤΖΙΜΠΟΥΡ!

Αν δεν κάνω λάθος ο Αλγερινός επαγγελματίας ποδοσφαιριστής Ραφίκ Τζιμπούρ ανήκει σήμερα στην ΑΕΚ. Πιθανόν, κρατάω μια επιφύλαξη, το παλληκάρι να μην επέστρεψε στην ΑΕΚ αλλά στον Ολυμπιακό. Πιθανόν! Ποτέ δεν πρέπει να είμαστε βέβαιοι 100% για οτιδήποτε.
Αν, λοιπόν, ο Τζιμπούρ έκανε συμβόλαιο με την ΑΕΚ κι όχι με τον Ολυμπιακό, ρωτάω, γιατί ασχολείται με την ΠΑΕ του πρωταθλητή. Και λέει τα καλύτερα λόγια για τον Ολυμπιακό. Ιδού η απορία.
Μια δικαιολογία έχει ο Αλγερινός. Την τύφλα του με τον Μίτσελ. Την τυφλή αντιπάθειά του για τον πρώην προπονητή του Ολυμπιακού.

Έβγαλε, λοιπόν, τη χολή του ο Τζιμπούρ για τον Ισπανό προπονητή, με την ευκαιρία της πρόσληψης του από την Ολυμπίκ Μαρσέιγ. Ότι είναι λίγος προπονητής. Ότι τα βρήκε όλα έτοιμα στον Ολυμπιακό, στην ομάδα την νοικοκυρεμένη, που δουλεύουν όλα ρολόι.
Είσαι αεκτζής. Πώς την βλέπεις τη δουλειά. Σκέπτεσαι ότι στο κεφάλι του Τζιμπούρ θα κυκλοφορήσει η ιδέα ότι «καλύτερα θα ήταν να πήγαινα στον Ολυμπιακό, παρά στην ΑΕΚ...». Τα πιάσαμε τα λεφτά μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger