Τετάρτη 22 Ιουλίου 2015

ΣΚΟΠΕΛΟΣ Χανδρινός: «Κέρδος οι πολλές συμμετοχές»

Υπό το… άγρυπνο βλέμμα του Ομοσπονδιακού προπονητή ανάπτυξης beach volley, Στάθη Χανδρινού πραγματοποιήθηκε το 2ο τουρνουά Masters του Πανελληνίου πρωταθλήματος beach volley 2015 στην Σκόπελο.
Ο έμπειρος τεχνικός παρακολούθησε όλους τους αγώνες του τουρνουά σε άνδρες και γυναίκες εστιάζοντας τόσο στην παρουσία των αθλητριών του Πέννυ Καραγκούνη και Πηγιάννα Μεθενίτη, οι οποίες έφτασαν στην κατάκτηση του πρώτου τους Masters, όσο και στους αδερφούς Άγγελο και Βασίλη Μανδηλάρη, οι οποίοι έκαναν καλό… ποδαρικό καθώς προκρίθηκαν στο κυρίως ταμπλό στο πρώτο τουρνουά Masters που συμμετείχαν.

«Οι αγώνες είχαν μεγάλο ενδιαφέρον. Το επίπεδο των ομάδων σε γενικές γραμμές είναι καλό, φυσικά θα μπορούσε να ήταν ακόμη καλύτερο, όμως το θετικό είναι πως οι περισσότερες ομάδες είναι ισοδύναμες και έτσι έγιναν ενδιαφέροντα παιχνίδια», ανέφερε αρχικά ο Στάθης Χανδρινός και πρόσθεσε: «Είναι η πρώτη φορά που ερχόμαστε στην Σκόπελο για τουρνουά. Οι εγκαταστάσεις είναι άρτιες και υπήρχε τεράστια προσέλευση του κόσμου, κάτι που είναι πολύ καλό για το άθλημα».
Σχετικά με τους στόχους των Εθνικών ομάδων ο Στάθης Χανδρινός εξήγησε: «Φυσικά στόχος μας είναι οι εθνικές ομάδες να είναι στις πρώτες θέσεις στα Πανελλήνια πρωταθλήματα και φυσικά να κάνουν όσο το δυνατόν καλύτερες εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις, που θα συμμετάσχουν σε Ελλάδα και εξωτερικό. Οι Πέννυ Καραγκούνη και Πηγιάννα Μεθενίτη τα πήγαν πολύ καλά σε αυτό το τουρνουά, αλλά έχουν πολύ δρόμο μπροστά τους και πολλά τουρνουά να συμμετάσχουν. Στους άνδρες έχουμε τους Μανδηλάρηδες που με σκληρή δουλειά έχουν προοπτικές να εκπροσωπήσουν επάξια την χώρα μας σε διοργανώσεις. Τα οικονομικά είναι δύσκολα αλλά πιστεύω ότι μπορούμε να κάνουμε κάτι καλό». Και κατέληξε: «Θέλω να ευχηθώ καλή επιτυχία σε όλες τις ομάδες. Να έχουν υγεία και να έχουμε ακόμη περισσότερες συμμετοχές στα τουρνουά. Όσους περισσότερους αθλητές βλέπουμε στα γήπεδα είναι πολύ καλό. Κλείνοντας θέλω να ευχηθώ καλή επιτυχία στις Βίκυ Αρβανίτη και Μαρία Τσαρτσιάνη και στους Κοτσιλιάνο και Ζουπανη, που θα μας εκπροσωπήσουν στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα» στο τέλος του Ιουλίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger