Τετάρτη 6 Μαΐου 2015

Βόλος : Αντιφασιστική δράση ενάντια σε μεγαλοστέλεχος της ΧΑ


Από τις 20 Απρίλη, έχει ξεκινήσει η περίφημη δίκη της χ.α. Κάποιοι θεωρούν πως πρέπει οι φασίστες να τιμωρηθούν από το κράτος και το ζητάνε, θεωρώντας το ως μια δικαίωση των (sic) κινημάτων. Για εμάς, δίκες σαν αυτή, είναι το πλυντήριο με το οποίο μια κοινωνία σχεδόν ολόκληρη ξεπλένει τις ενοχές της.
Δεν περιμένουμε επομένως από κανένα αριστερό ή δεξιό κράτος την τιμωρία της χ.α. ή των όποιων φασιστών. Ο φασισμός τσακίζεται πολιτικά και στο δρόμο, μέρα η νύχτα, με λόγο και με βία. Όλα τα υπόλοιπα είναι αισχρές δικαιολογίες.
Για να μην πλατιάσουμε λοιπόν, βλέποντας μια σειρά απο δράσεις ενάντια στα ναζιστικά αυτά απόβλητα, είπαμε να βάλουμε κι εμείς το λιθαράκι μας,όχι βίαια αυτή τη φορά. Επισκεφτήκαμε λοιπόν το σπίτι του Αρτέμη Καλούτσα, ξημερωματα 27/4, μεγαλοστελέχους της χ.α. Βόλου, διακοσμίσαμε την πόρτα του με σκατά αδέσποτων σκύλων και περιποιηθήκαμε το σκούτερ του με ένα μαγικό ζωμό που το έλιωσε τα πλαστικά μέρη.
Και για να μην πει ότι «οι φλώροι σιγά τι μου κάναν» στέλνουμε και αυτό το εσωτερικό έντυπο της χ.α. από παλιότερες εποχές… όταν δηλαδή η χ.α. είχε ακόμα γραφεία στο Βόλο… κρίμα που δε θα έχει ποτέ ξανά…

Χαιρετισμούς στους ανά την ελλάδα και τον κόσμο δυναμικούς αναρχικούς -και όχι μόνο- αντιφασίστες, που στέλνουν στο διάολο τα δημοκρατικά διλήμματα περί βίας…
κάθε επίθεση σε φασίστες, και μια καθαρότερη ανάσα για όλους εμάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger