Κυριακή 26 Απριλίου 2015

Ο Δημήτρης Κουτσούμπας για τον Σάββα Ξηρό ..Πάντως, η Αλέκα Παπαρήγα δεν έλεγε τέτοιες ανοησίες.

dimitris koutsoumpasΑπαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου πρωινής τηλεοπτικής εκπομπής για το αν είναι σωστό να υπάρξει κατ” οίκον κράτηση του Σάββα Ξηρού, όπως προβλέπει ο νέος νόμος για τους κρατούμενους που νοσούν βαρέως, ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, είπε το εξής:«Έχει σοβαρά προβλήματα υγείας (ο Σάββας Ξηρός) και η Πολιτεία πρέπει να διασφαλίσει την καλύτερη δυνατή αντιμετώπισή τους. Μιλάμε, όμως, για κάποιον που έχει δολοφονήσει ανθρώπους. Είναι σχεδόν τυφλός, αλλά διαθέτει πλήρη πνευματική διαύγεια. Συνεπώς, μπορεί να καθοδηγήσει άλλους υποψήφιους δολοφόνους».

Μετά από αυτή τη δήλωση του Δημήτρη Κουτσούμπα, προτείνω τη λοβοτομή του Σάββα Ξηρού, ώστε να μπορεί να τεθεί σε κατ” οίκον κράτηση και να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα υγείας που έχει.
(Ειλικρινά, όταν διάβασα αυτή τη δήλωση του Δημήτρη Κουτσούμπα, νόμισα πως είναι τρολιά. Μετά συνειδητοποίησα πως, όντως, το είχε πει αυτό. Πάντως, η Αλέκα Παπαρήγα δεν έλεγε τέτοιες ανοησίες. Το χειρότερο είναι πως ο Κουτσούμπας μάλλον δεν κατάλαβε τι είπε.)

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Την ανοησία που την είδες;
Ολόκληρη η συνέντευξη είναι εδώ: https://youtu.be/-_V6wyMWbK4 Ας βγάλει ο καθένας τα συμπεράσματα του!

Powered By Blogger