Κυριακή 19 Απριλίου 2015

ΘΕΜΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΩΡΑ;

Τώρα, χαιρέτα μου τον πλάτανο που έλεγαν και οι παλιοί. Αυτό ρε παιδί μου το FREE SYSTEM ορισμένων πολιτικών, και ιδιαίτερα της παρούσας κυβέρνησης, είναι να σε βγάζει από τα ρούχα σου.
Όχι πως οι προηγούμενες κυβερνήσεις έδιναν σημασία στην Εθνική Ασφάλεια της χώρας, και υπάρχουν τα μύρια όσα να πούμε γι αυτό, όπως το κλείσιμο στρατοπέδων, η αχρήστευση ναρκοπεδίων, οι κινήσεις υποβάθμισης των ενόπλων δυνάμεων και των σωμάτων ασφαλείας (ας τα διαψεύσει κάποιος) και άλλα.

Η τωρινή όμως κυβέρνηση, λυπάμαι που το λέω, αλλά κάπου μπέρδεψε τα πράγματα, με αποτέλεσμα ΤΩΡΑ να μην μπορεί να ελέγξει το θέμα ΟΛΩΝ εκείνων που έχουν κατακλύσει τη χώρα μας.
Όσοι φώναζαν και προειδοποιούσαν εδώ και χρόνια γι αυτό που συμβαίνει σήμερα, και δυστυχώς είναι μόνο η αρχή, χαρακτηριζόταν ρατσιστές, εθνικιστές, φασίστες, και άλλα πολλά. Όλοι αυτοί, οι…. «υπέρμαχοι» των ξένων, οι εκσυγχρονιστές  δε μπήκαν καν στον κόπο να σκεφτούν πως εκείνοι που φώναζαν, που έκρουαν και κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου, είναι απλά ΕΛΛΗΝΕΣ που αγαπούν τη χώρα τους.
Βλέπουμε λοιπόν τον τελευταίο καιρό εκατοντάδες (για να μην πω χιλιάδες) «πρόσφυγες» (να το πω ευγενικά) να κάνουν απόβαση στα νησιά μας και όχι μόνο, και ξαφνικά, από πλευράς της κυβέρνησης διαβάζουμε τις δηλώσεις του αναπληρωτή υπουργού  Προστασίας του Πολίτη, Γιάννη Πανούση, ο οποίος ούτε λίγο, ούτε πολύ, επικαλείται «ΘΕΜΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΓΝΟΙΑ ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ (εγώ πιο πάνω το είπα ευγενικά, ο αν. υπουργός το είπε όπως πρέπει)».
Για να δούμε την είδηση…
«ΔΗΛΩΣΗ - ΒΟΜΒΑ ! ! Πανούσης :Υπάρχει θέμα Εθνικής Ασφάλειας και Άγνοια κινδύνου για τους Λάθρο! ! !
Για τους λαθρομετανάστες, μίλησε ο αναπληρωτής υπουργός... 
Προστασίας του Πολίτη, Γιάννης Πανούσης, στον Real Fm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου. «Το τεντωμένο σχοινί υπήρχε εξ’ αρχής. Πιθανόν να υπήρχε άγνοια κινδύνου. Όταν έχεις κερδίσει τις εκλογές και με τέτοια υποστήριξη έχεις την αίσθηση ότι μπορείς να κυβερνήσεις τον κόσμο και να έχεις άγνοια κινδύνου των συσχετισμών, των συμμαχιών στην Ευρώπη. Εγώ νομίζω ότι η στροφή έπρεπε να γίνει προς την γεωστρατηγική πλευρά του θέματος και όχι μόνο στην οικονομική. Στο δημοσιονομικό σε έχουν στριμωγμένο», σχολίασε αρχικά ο κ. Πανούσης σχετικά με την διαπραγμάτευση. Η πολιτική διαμορφώθηκε προχθές στη σύσκεψη. Πρέπει να εφαρμοστεί. Το ερώτημα είναι ότι αυτή τη στιγμή, έρχεται τσουνάμι. Και αυτό το τσουνάμι των 100.000 σε πρώτη δόση, μπορεί να γίνει κάτι χειρότερο. Έχουμε ζητήματα που πρέπει να το αντιμετωπίσουμε. Έχουμε ένα πρόβλημα Εθνικής Ασφάλειας. Εκεί μέσα μπορείς να δεις ότι θες. Από δουλεμπόρους μέχρι μαχητές. Έχεις ένα πρόβλημα κοινωνικής συνοχής. Όταν είσαι 10 εκατ. και φτάσεις να έχεις 5 εκατ. αλλοδαπούς, έχεις πρόβλημα κοινωνικής συνοχής. Πρέπει να δούμε τις διαδικασίες. Μπαίνουν 100.000 και επαναπροωθούνται 20. Οι 80 σου μένουν», σχολίασε αρχικά για το μεταναστευτικό ο κ. Πανούσης και συνέχισε: «Να δούμε τι συνέπειες θα έχει σε δέκα χρόνια. Προφανώς και πρέπει να κάνεις ανθρωπιστική αντιμετώπιση, αλλά αυτό είναι για να ζήσουν οι άνθρωποι, όχι για να ευδοκιμήσουν.
Θα πάνε στην Αθήνα ή θα διαχυθούν στην επαρχία; Κανείς να μην πάει στη Θράκη. Δεν είναι να παίξουμε εκεί πέρα. Πρέπει να κάνεις διάφορες κινήσεις». «Η κυβέρνηση περίμενε να βρει κάτι άλλο από τις προηγούμενες κυβερνήσεις. Δεν το βρήκε, βρήκε κάποια κέντρα που ήταν πολύ άσχημες οι συνθήκες, ήρθε μεγαλύτερος αριθμός από ό,τι φανταζόμασταν. Το μεταναστευτικό, θα είναι δυσκολότερη η λύση του από ότι τα δημοσιονομικά. Είναι το υπογάστριο της δημοκρατίας», πρόσθεσε».
ΠΗΓΗ: ethnosimogr.blogspot
Είναι γεγονός πως το θέμα των Λαθρομεταναστών, έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο όχι τώρα, εδώ και χρόνια, και μια κυβέρνηση νέα και άπειρη, ΔΕΝ είναι σε θέση να ελέγξει, και μάλιστα με αυτή την χαλαρή αντιμετώπιση το κύμα λαθρομεταναστών που μπήκε, αλλά και που περιμένει να μπει στη χώρα, στη χώρα που είναι ΞΕΦΡΑΓΟ ΑΜΠΕΛΙ.
Και επειδή κάποιοι «ευαίσθητοι» θα πέσουν να με φάνε, και να μιλήσουν για τους…. «φουκαράδες», τους πεινασμένους, και άλλα γλυκανάλατα, θα τους θυμίσω, πως η χώρα μας, αυτή τη στιγμή ΔΕ μπορεί να θρέψει τα παιδιά της, πόσο δε μάλλον όλες αυτές τις χιλιάδες λαθραίων. Αν αυτοί δε βρουν να φάνε, φανταστείτε πως θα αναζητήσουν τροφή .
Επίσης, μην ξεχνάμε και τη υγειονομική βόμβα που αποτελούν πολλοί εξ αυτών.
ΑΛΛΑΞΤΕ κύριοι της κυβέρνησης ΧΘΕΣ την τακτική σας για το μεταναστευτικό, γιατί είναι ΗΔΗ αργά, και τα ολέθρια αποτελέσματα ήρθαν. Και ας αφήσουν κάποιοι τις ψευτοευαισθησιες, γιατί εκείνοι θα είναι οι ΠΡΩΤΟΙ που θα γίνουν οι χειρότεροι ρατσιστές όταν γίνει το κακό στη γειτονιά τους, στο σπίτι τους.


Βασίλης Τσούγκαρης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger