Κυριακή 1 Μαρτίου 2015

Σκιάθος: Προσγείωση με θέα από το πιλοτήριο στον Άγιο Μαρτίνο της Ελλάδας



Προσγείωση στη Σκιάθο με θέα από το πιλοτήριο
Αεροδρόμιο Σκιάθου - Φωτ: Dave Potter / Capital Aviation Photography
Το διάσημο αεροδρόμιο του Άγιου Μαρτίνου έχει ένα μικρό αδερφάκι που βρίσκεται στην Ελλάδα. Σε όσους φίλους της αεροπορίας σας πέφτει μακρυά η Καραϊβική, μπορείτε να επισκεφτείτε τη Σκιάθο και να απολαύσετε από την παραλία προσγειώσεις και απογειώσεις αεροπλάνων, ενώ βρίσκεστε κυριολεκτικά δίπλα ή μέσα στο νερό.
Όσο εντυπωσιακή κι αν είναι η παρατήρηση αεροσκαφών από το έδαφος, δεν συγκρίνεται με την αίσθηση των επιβατών ενός αεροπλάνου που προσεγγίζει το αεροδρόμιο «Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης» της Σκιάθου, ακόμα περισσότερο με τη θέα από το πιλοτήριο. Δείτε το παρακάτω βίντεο και θα καταλάβετε...

Η προσγείωση

Η προσέγγιση προς τον «Άγιο Μαρτίνο» της Ελλάδας ξεκινάει, η Σκιάθος σε πρώτο πλάνο και η Σκόπελος στο φόντο. Τα δύο νησιά, σε συνδυασμό με κάποια μικρά καταπράσινα νησάκια τριγύρω, συνθέτουν ένα ειδυλλιακό τοπίο.
Όσο το αεροπλάνο πλησιάζει χάνοντας ύψος, η κάμερα επικεντρώνεται στο ανυπέρβλητο αεροδρόμιο. Την ώρα της προσγείωσης, παρατηρήστε αρκετούς «συνάδελφους» φίλους της αεροπορίας, που βρίσκονται στην παραλία και παρακολουθούν το μοναδικό θέαμα.
Απολαύστε το κι εσείς από τη θέση του συγκυβερνήτη:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger