Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου 2015

ΣΧΟΛΙΟ ΤΗΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝ.ΕΛ ΜΑΡΙΝΑΣ ΧΡΥΣΟΒΕΛΩΝΗ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΗΣ Ν.Δ Κ. ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΙΟΔΟΤΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΙΜΙΩΝ



 Η Ν.Δ θυσιάζει τα εθνικά συμφέροντα στο βωμό της κομματικής της επιβίωσης

Ο κ. Καραγκούνης ερωτώμενος σήμερα σχετικά με την χθεσινή αθλιότητα του γερμανού επικεφαλής του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος αρνήθηκε να καταδικάσει την ευθεία επίθεση του ομοϊδεάτη του M. Weber κατά της Ελληνικής κυριαρχίας στα Ίμια.
Αναμασώντας μάλιστα την ξένη προπαγάνδα κατά της Ελλάδας, ο εκπρόσωπος της ΝΔ έφτασε στο σημείο να συκοφαντήσει τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ για «αντισημιτισμό» (!) προκειμένου να προξενήσει διεθνώς ζημιά στην κυβέρνηση εθνικού σκοπού, την ώρα που αυτή δίνει κρίσιμες μάχες για τα συμφέροντα της Πατρίδας…
Οι Έλληνες ακούν και βλέπουν το κατάντημα της Ν.Δ. Ακούν τι αναπαράγουν τα φερέφωνα του ξένου παράγοντα και βλέπουν ποιο κόμμα μειοδοτεί σε βάρος των εθνικών συμφερόντων.
Οι πατριώτες που ανήκουν ακόμα στη Ν.Δ σίγουρα ντρέπονται για το εκφυλισμένο μόρφωμα Σαμαρά. Ένα υπόλειμμα της κάποτε πατριωτικής παράταξης του Κωνσταντίνου Καραμανλή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger