Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου 2015

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Κόλαση με αχ και... βαχ! Κραυγές και αναστεναγμοί ηδονής κρατούν ξάγρυπνους τους ενοίκους μιας πολυκατοικίας

Τα βογκητά ηδονής κάνουν άνω κάτω μια πολυκατοικία!
Κραυγές και αναστεναγμοί ηδονής κρατούν ξάγρυπνους τους ενοίκους μιας πολυκατοικίας σε δυτική συνοικία της Αθήνας, οι οποίοι γρήγορα εντόπισαν την πηγή προέλευσης των... κολασμένων βογκητών και αποφάσισαν να καταγγείλουν την «ανάρμοστη και θορυβώδη ερωτική συμπεριφορά» της σέξι γειτόνισσάς τους! Συνολικά 13 ένοικοι, που δηλώνουν ότι δεν μπορούν να κλείσουν μάτι από τα ερωτικά «αχ και βαχ» που διαρκούν έως τα ξημερώματα, έχουν στραφεί κατά της «άτακτης» νοικάρισσας του δευτέρου ορόφου!

Οπως υποστηρίζουν οι ένοικοι, οι οποίοι έχουν κάνει έκτακτες γενικές συνελεύσεις με αντικείμενο τα σεξουαλικά ξεσπάσματα της γειτόνισσάς τους, η εν λόγω ξανθιά 50άρα του δευτέρου ορόφου έχει μετατρέψει το διαμέρισμά της σε «ναό» οργίων και επιδίδεται σε άγριες περιπτύξεις με άτομα κυρίως του ίδιου φύλου! Αναρθρες κραυγές ακούγονται, όπως λένε οι ένοικοι, σε όλα τα διαμερίσματα και δεν είναι και λίγες οι φορές που κάποιοι από τους ιδιοκτήτες έφτασαν στο σημείο να της χτυπήσουν την πόρτα ακόμη και τα χαράματα, άλλοτε για να την επιπλήξουν και άλλοτε για να της υπενθυμίσουν ότι οφείλει να τηρεί τους κανονισμούς της πολυκατοικίας, που φαίνεται να γνωρίζει αλλά τους αγνοεί. Η κατάληξη στο σκάνδαλο που προκάλεσε η εμφάνιση της 50άρας ενοικιάστριας στην πολυκατοικία μόλις πριν από λίγους μήνες ήταν να συγκεντρώσουν οι υπόλοιποι ένοικοι υπογραφές προκειμένου να την απομακρύνουν από το διαμέρισμα 75 τ.μ.!

Σύμφωνα με όσα αναφέρει στην εξώδικη διαμαρτυρία του ο ιδιοκτήτης του διαμερίσματος, ο οποίος αποφάσισε να κινηθεί εναντίον της μετά τις σχεδόν καθημερινές αναφορές που δεχόταν από τους υπόλοιπους γείτονες, η «καυτή» 50άρα αποκάλυψε την έντονη ερωτική δραστηριότητά της από τη στιγμή που εγκαταστάθηκε στο σπίτι: «Από την πρώτη νύχτα της διαμονής σας στο διαμέρισμα εσείς και οι σύνοικοί σας, τα μεσάνυχτα ως τα ξημερώματα είχατε ανάρμοστη ερωτική συμπεριφορά, ιδιαίτερα θορυβώδη και ενοχλητική αισθητά, που διαταράσσει την κοινή ησυχία και ιδίως προσέβαλε τα χρηστά ήθη και την προσωπικότητα των ενοίκων της πολυκατοικίας, καθόσον ήτο αισθητό ότι αφορούσε περιπτύξεις με άτομα του ίδιου φύλου. Η ως άνω συμπεριφορά ήτο ανάρμοστη, προσβλητική και πρωτόγνωρη για τα ήθη των ενοίκων της πολυκατοικίας»!

Οπως προκύπτει από το εξώδικο, από τη συμπεριφορά της ιδιαίτερα θερμής κυρίας φαίνεται να αναστατώθηκαν όχι μόνο όσοι μένουν στον ίδιο όροφο, αλλά και οι υπόλοιποι ένοικοι της πολυκατοικίας που (έπειτα από συνεννόηση μεταξύ τους) χτύπησαν την πόρτα της.

Διαμαρτυρίες

«Οι ένοικοι εξέφρασαν τη διαμαρτυρία τους προφορικά σε εσάς και σας όχλησαν, πλην όμως εσείς τους εξυβρίσατε και δεν συμμορφωθήκατε στον κανονισμό της πολυκατοικίας. Απαντες οι ένοικοι έγιναν κοινωνοί της ως άνω συμπεριφοράς και συγκεκριμένα παρόμοιο περιστατικό ανέφερε στην έκτακτη γενική συνέλευση της πολυκατοικίας και ο (αναφέρει ονόματα ιδιοκτητών)». Εκτός όμως από τον σεξουαλικά ανεξέλεγκτο... αυθορμητισμό της εκρηκτικής ξανθιάς, που σύμφωνα με τους ενοίκους κάθε φορά φέρνει ολόκληρη την πολυκατοικία σε πολύ δύσκολη θέση, η ένοικος κατηγορείται επιπλέον ότι βάζει στο διαμέρισμά της αλλοδαπούς.

Μάλιστα δεν μπαίνουν στην πολυκατοικία από την κεντρική είσοδο, αλλά από το υπόγειο γκαράζ όπου βρίσκονται οι αποθήκες: «Ο (...) ανέφερε ετέρα ανάρμοστη συμπεριφορά από εσάς, που έλαβε χώρα στο υπόγειο της πολυκατοικίας όπου βρίσκονται οι αποθήκες των διαμερισμάτων και φυλάσσονται τα αυτοκίνητα ιδιοκτησίας των ενοίκων - ιδιοκτητών, είχατε επιτρέψει την είσοδο σε αλλοδαπούς αγνώστους προς τους ενοίκους - ιδιοκτήτες της πολυκατοικίας, θέτοντας σε κίνδυνο τις ιδιοκτησίες τους και σε όχλησή τους προς εσάς, εσείς απαντήσατε με υβριστικά λόγια και με χλευασμό. Στις όποιες οχλήσεις όλων των ιδιοκτητών για σεβασμό του κανονισμού της πολυκατοικίας εσείς απαντήσατε "Να πάνε να (...) οι όροι της πολυκατοικίας και η ηχομόνωσή της"»!
Τι απάντησε η 50άρα και οι «φελλοί»
Στην εξώδικη διαμαρτυρία του ιδιοκτήτη του διαμερίσματος στον δεύτερο όροφο η ξανθιά 50άρα ένοικος δεν έμεινε με σταυρωμένα τα χέρια. Αντίθετα, έσπευσε να απαντήσει με δικό της εξώδικο, στο οποίο, σύμφωνα με πληροφορίες της «Espresso», χρησιμοποιεί σκληρές εκφράσεις τόσο για εκείνον όσο και για τους υπόλοιπους ενοίκους της πολυκατοικίας, τους οποίους μάλιστα αποκαλεί «φελλούς»! Οπως η ίδια γράφει στο εξώδικό της: «Συνομολογώ την μη προσήκουσα συμπεριφορά μου προς τους λοιπούς συνοίκους της πολυκατοικίας, αλλά για άλλο λόγο και όχι τον ψευδέστατο που άπαντες οι παριστάμενοι συνομολογήσατε και συνυπογράψατε κατά τη συνέλευση ως Μεσαιωνικοί Δικαστές που συναποφάσισαν την ποινή της πυράς για τη "μάγισσα". Και ο πραγματικός λόγος είναι το δικαίωμά μου να μην επιθυμώ ούτε να μου λένε ούτε να τους λέω "γεια" ή "καλημέρα" ή "καλησπέρα" και εν γένει να μην επιθυμώ ουδεμία κοινωνικότητα. Εξ αυτού συναποφασίσατε να συνουσιαστείτε εγκεφαλικά κατά τον αίσχιστο τρόπο "Πολλοί μαρτυράνε και τον έναν τον κρεμάνε"».
Η κόντρα

Σε ό,τι αφορά την ερωτική της συμπεριφορά που έγινε και η βασική αιτία για να ξεσπάσει η κόντρα ανάμεσα σε εκείνη και τους 13 ιδιοκτήτες των διαμερισμάτων, η ίδια απαντά πως οι φωνές δεν είναι δικές της αλλά των... πρωταγωνιστριών στις ερωτικές ταινίες που της αρέσει να παρακολουθεί! «Βεβαίως, ουδείς εξ υμών αντελήφθη ότι επρόκειτο περί τεχνολογικού προϊόντος προβολής εικόνας και ήχου σεξουαλικού περιεχομένου, το οποίο βεβαίως άπαντες (ως εσείς οι συνομολογείτε) απολαύσατε, αφού δεν διαθέτετε το σθένος να το κάνετε εντός των τοίχων σας, ήτοι δεν αγοράζετε τέτοιου περιεχομένου ταινίες και βεβαίως δεν σας κατακρίνω γι' αυτό» υποστηρίζει η ίδια, ενώ σε άλλο σημείο σχολιάζει και όσα έχουν ειπωθεί για ομοφυλοφιλικές περιπτύξεις: «Μάλλον αποτελεί ανεκδήλωτους ευσεβείς σας πόθους, καθόσον ουδεμία άλλη εξήγηση υπάρχει από την οργιώδη σεξοφαντασία των αυτοχρισμένων μαρτύρων του γεγονότος»!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger