Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2015

Σκόπελος Επειδή ο σύριζα μας δουλεύει με την κατάργηση των πλειστηριασμών δείτε ποιος μπορεί να σας βοηθήσει μόνο τώρα....


Επιτροπή για την αποτροπή κατασχέσεων με δυναμική παρέμβαση
ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ
Την κατάσταση με τους πλειστηριασμούς και τις κατασχέσεις παίρνουν στα χέρια τους συλλογικότητες και αλληλέγγυοι πολίτες που την περασμένη εβδομάδα απέτρεψαν πλειστηριασμό σε σπίτι ηλικιωμένης στη Ν. Ιωνία.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Ανδρέας Ξηρομερίτης, οι συλλογικότητες και πολίτες, συναντήθηκαν στο Στέκι “Αλληλεγγύη για όλους” και αποφάσισαν τη δημιουργία μιας ανοιχτής επιτροπής για την αποτροπή κατασχέσεων και πλειστηριασμών, που δεν θα παρέχει νομικές συμβουλές, αλλά θα παρεμβαίνει συλλογικά και δυναμικά, σε ανάλογες περιπτώσεις, μετά από επώνυμες καταγγελίες.
Στην ανακοίνωσε τονίζεται ότι βάσει μελέτης του Γραφείου Προϋπολογισμού του Κράτους της Βουλής, το 58% του Ελληνικού πληθυσμού (6,3 εκατομμύρια πολίτες) ζουν κοντά ή κάτω από το όριο της φτώχειας.
Η επιτροπή αναφέρει ότι «ο λαός δεν έστειλε στα σκουπίδια τις κυβερνήσεις των μνημονίων, για να συνεχίσουμε να έχουμε ως μόνιμη επιλογή την κόλαση! Θα υπερασπιστούμε, χωρίς αναθέσεις, το δικαίωμά μας στη ζωή. Δεν θα επιτρέψουμε καμιά κατάσχεση και πλειστηριασμό σε βάρος των οικονομικά αδύνατων και εξαθλιωμένων συμπολιτών μας, σε βάρος της εργαζόμενης πλειοψηφίας και των ανέργων. Κανένα σπίτι σε χέρι τραπεζίτη».
Τα μέλη της Επιτροπής αναφέρουν ότι δίνουν στη δημοσιότητα ονόματα και τηλέφωνα, που θα δέχονται καταγγελίες και θα παρεμβαίνουν δυναμικά και συλλογικά, μαζί με τους καταγγέλλοντες, για την υπεράσπιση της ζωής τους.
«Απέναντι στην καπιταλιστική βαρβαρότητα, αρνούμαστε να είμαστε “παράπλευρες απώλειες, κέρδη και ζημιές”. Την κρίση τους δεν θα την πληρώσουμε εμείς. Τα χρέη τους δεν είναι δικά μας», καταλήγει η ανακοίνωση της Επιτροπής.
Οι εκπρόσωποι των συλλογικοτήτων που θα δέχονται τις καταγγελίες, είναι:
• Αλληλέγγυοι Εργαζόμενοι και Πολίτες
Χρήστος Γκαγιάννης: 6988709260
Βασίλης Πέτσης: 6979981306
• Λαϊκή Συνέλευση Γειτονιάς Αγ. Νεκταρίου
Κώστας Λιάνος: 6978889545
Ανδρέας Ξηρομερίτης: 6972967981
• Λέσχη Εργαζομένων και Νεολαίας Βόλου
Κατερίνα Λάμπρου: 6972874206
Νίκος Νίτης: 6974076632
• Στέκι “Αλληλεγγύη για όλους” Βόλου
Μαρία Νεοφώτιστου: 6979206465
Έβη Ζαβλιάκη: 6979968129

http://magnesianews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger