Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2015

Από το Πολιτικό Γραφείο της υποψήφιας Βουλευτού Μαγνησίας της Ν.Δ κας Ζέττας Μακρή ανακοινώθηκαν τα εξής :



         Στον τόπο καταγωγής της το Βελεστίνο μίλησε η πρώην  υφυπουργός Υγείας και υποψήφια βουλευτής Μαγνησίας της Ν.Δ  κα Ζέττα Μακρή την Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2015. Σε μία κατάμεστη αίθουσα και με γεμάτο τον πεζόδρομο του Βελεστίνου η κα Μακρή δεν έκρυψε την συγκίνηση της για την ζεστασιά, με την οποία την υποδέχτηκαν οι συμπατριώτες της.
          Η κα Μακρή, αφού τους ευχαρίστησε για την αγάπη και την στήριξη που της δείχνουν όλα  αυτά τα χρόνια, εξέφρασε την πεποίθηση ότι η ο ελληνικός λαός θα ανανεώσει την εμπιστοσύνη του στην Ν.Δ , που εγγυάται την παραμονή μας στην Ευρώπη.  Χαρακτηρίζοντας το διακύβευμα των εκλογών  εθνικό, η κα Μακρή δήλωσε ότι η χώρα μας πολύ γρήγορα θα αφήσει πίσω τις δύσκολες μέρες και θα μπει σε τροχιά ανάπτυξης. Για να επιτευχθεί αυτό, όμως, και για μην πάνε χαμένες οι θυσίες μας απαιτείται η εκ νέου εντολή στη Ν.Δ, τόνισε η υποψήφια Βουλευτής της Ν.Δ.

     Η  κα Μακρή ανέφερε, επίσης,  ότι η Ν.Δ θέλει μία  Ελλάδα παραγωγική, όπου όλοι θα έχουν μερίδιο στην επιτυχία και στην πρόοδό της και όχι μία Ελλάδα με πλαστή και ψεύτικη ευημερία, βασισμένη σε δανεικά που δεν θα μπορέσει ποτέ τελικά να πληρώσει. Η Ν.Δ θέλει μία Ελλάδα πρωτοπόρα για μιαν Ευρώπη καλύτερη και περισσότερο φιλόδοξη για τους λαούς της και  όχι μια Ελλάδα ουραγό και επαίτη της προστασίας των άλλων.
    Η κα Μακρή δεν παρέλειψε να αναφέρει ότι, με δεδομένη την ασάφεια του οικονομικού προγράμματός του ΣΥΡΙΖΑ και με αβέβαιη την πολιτική διαπραγμάτευση με τους εταίρους, πάνω στα υποτιθέμενα αποτελέσματα της οποίας στήνεται ολόκληρο το κυβερνητικό σχέδιό του, όλα δείχνουν ότι θα οδηγηθούμε σε μία περίοδο κραδασμών, που θα την ενισχύσουν η κακή  εικόνα της αγοράς και η διαιώνιση των προβλημάτων  στον ιδιωτικό τομέα και στην απασχόληση.  Η κα Μακρή ολοκλήρωσε την ομιλία της, τονίζοντας ότι οι εκλογές της 25ης Ιανουαρίου θα σημάνουν την αναγέννηση της χώρας μας  με την ήττα του χρεοκοπημένου χθες, με την ήττα του λαϊκισμού και με την ήττα εκείνων,  που τον εκπροσωπούν.
      

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger