Πέμπτη 8 Ιανουαρίου 2015

Μ. Χρυσοβελώνη: Πρόκληση από ΕΚΤ προς Έλληνες ψηφοφόρους…


ΜΑΡΙΝΑ ΧΡΥΣΟΒΕΛΩΝΗΩς πρόκληση χαρακτηρίζει η υποψήφια βουλευτής Μαρίνα Χρυσοβελώνη τη σημερινή ανακοίνωση της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας για τη την παροχή 25 δις ευρώ στις ελληνικές τράπεζες με την υπογραφή του νέου μνημονίου.

Όπως αναφέρει, «διαβάσαμε την ανακοίνωση-πρόκληση της ΕΚΤ που ζητά από την Ελλάδα να συμφωνήσει για την “επόμενη” μέρα του Μνημονίου, αποδεχόμενη την υπογραφή «συμφωνίας συνέχισης του προγράμματος με Ε.Ε και ΔΝΤ», όπως αποκαλεί τα 2 νέα Μνημόνια.
Στόχος τους η παροχή άλλων 25 δις ευρώ (25.000.000.000!!!) για να επιβιώσουν οι δήθεν υγιείς τράπεζες που υποτίθεται ότι πέρασαν πρόσφατα τα stress tests της ίδιας της ΕΚΤ…
Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ δεν θα μπορούσαμε να διατυπώσουμε πιο ξεκάθαρα το διακύβευμα της 25ης Ιανουαρίου. Από τη μια πλευρά έρχονται νέα Μνημόνια και από την άλλη η απαλλαγή της Πατρίδας από την ξένη εξάρτηση.
Από την μια και νέες παροχές ύψους 25 δις ευρώ στους τραπεζίτες. Κι από την πλευρά των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ η δέσμευση για υπεράσπιση των κοινωνικών δικαιωμάτων των Ελλήνων. Η επιλογή είναι ξεκάθαρη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger