Τετάρτη 28 Ιανουαρίου 2015

Με αφορμή την κοινή συνεδρίαση της γραμματείας της ΝΕ και των βουλευτών, ο Δημήτρης Παπαϊωάννου, συντονιστής της ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας, δήλωσε τα εξής:


Ο λαός έδωσε στον ΣΥΡΙΖΑ ένα υψηλότατο ποσοστό και πολύ μεγάλη διαφορά από το δεύτερο κόμμα. Με την ιστορικής σημασίας νίκη του ΣΥΡΙΖΑ, ο μεταπολιτευτικός κύκλος κλείνει οριστικά, η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ και κοινωνικής σωτηρίας προχωρεί στην εφαρμογή του προγράμματός της για την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης και των μνημονιακών πολιτικών.

Το αποτέλεσμα των εκλογών στο νομό Μαγνησίας ήταν μια ιστορική νίκη της αριστεράς, μια νίκη που αποτυπώθηκε ως ένα από τα υψηλότερα ποσοστά του ΣΥΡΙΖΑ Πανελλαδικά και με μια διαφορά 15% στη Μαγνησία και 22% στο Βόλο από το κόμμα της νέας Δημοκρατίας.
Προσωπικά, ως συντονιστής της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ από την ίδρυσή του εδώ και δύο χρόνια, θέλω να ευχαριστήσω τους 46.000 πολίτες της Μαγνησίας που εμπιστεύτηκαν την πολιτική και το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ, τους φίλους, τα στελέχη και τα μέλη του κόμματος που με όλες τις δυνάμεις έδωσαν με επιτυχία αυτή τη μάχη. Μια επιτυχία που επισφραγίστηκε με την εκλογή για πρώτη φορά 5 βουλευτών από το νομό μας. Αυτό οφείλεται στην καθημερινή πολιτική μας παρέμβαση και δράση, στη συμμετοχή μας στην ανάπτυξη των κινημάτων ενάντια στις νεοφιλελεύθερες μνημονιακές πολιτικές.
Έχοντας καθοριστικό ρόλο και συμμετοχή σε όλες αυτές τις διαδικασίες αισθάνομαι ικανοποιημένος και δικαιωμένος για όλες τις επιλογές μου, σε αυτή τη κρίσιμη και ιστορική μάχη, αναλαμβάνοντας παράλληλα και το όποιο πολιτικό κόστος είχαν αυτές οι επιλογές μου γιατί συνειδητά  συγκρούστηκα με προσωπικές φιλοδοξίες που έγιναν και δημόσια γνωστές, με μηχανισμούς και παραγοντίστικες αντιλήψεις που δεν έχουν καμία σχέση με τις αρχές και αξίες της αριστεράς.
Σήμερα έχουμε μπροστά μας έναν αγώνα για την σωτηρία του τόπου και του λαού από την καταστροφή της μνημονιακής πολιτικής. Η κοινοβουλευτική ομάδα της Μαγνησίας έχει να επιτελέσει σοβαρό έργο με τις δεσμεύσεις που έχει αναλάβει κατά την προεκλογική περίοδο, καθώς επίσης και η Νομαρχιακή Επιτροπή με την αυξημένη πολιτική και κυβερνητική ισχύ.

Θα είμαι πάλι παρών και μπροστά, όπως σε όλη τη μέχρι σήμερα διαδρομή μου για την επιτυχία των στόχων μας, για την επίλυση των προβλημάτων του λαού μας. Χωρίς να είμαι ο συντονιστής της Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας, έχοντας ήδη παραιτηθεί ως υποψήφιος στο ψηφοδέλτιό μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger