Πέμπτη 8 Ιανουαρίου 2015

Από το Πολιτικό Γραφείο της υποψήφιας Βουλευτού Μαγνησίας της Ν.Δ κας Ζέττας Μακρή ανακοινώθηκαν τα εξής :




 Η υποψήφια Βουλευτής Μαγνησίας της Ν.Δ κα Ζέττα Μακρή είχε την  Πέμπτη 8 – 1 – 2015 συνάντηση με εκπροσώπους του Αγροτικού Συνεταιρισμού Αίγας Φυλής Σκοπέλου. Η αίγα Σκοπέλου εκτρέφεται, εκτός των νησιών των Β. Σποράδων, στο Κεραμίδι και στα Κανάλια και η προστασία της ενδιαφέρει αρκετούς κτηνοτρόφους του Δήμου Ρήγα  Φεραίου.

       Η κα Μακρή κατά την διάρκεια αυτής της συνάντησης ενημερώθηκε από τα μέλη του Αγροτικού Συνεταιρισμού για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν αλλά και για τις προτάσεις τους,  που θα διευκολύνουν την προστασία του σπάνιου είδους της αίγας φυλής Σκοπέλου. Η κα Μακρή επικοινώνησε, αμέσως, με την διοίκηση του ΟΠΕΚΕΠΕ, για να την ενημερώσει για τα αιτήματα των κτηνοτρόφων του Κεραμιδίου και των Καναλίων αλλά και για να ζητήσει την επίλυση τους.
     Μετά την επικοινωνία που είχε με την διοίκηση του ΟΠΕΚΕΠΕ, η υποψήφια Βουλευτής Μαγνησίας της Ν.Δ κατάφερε την επίλυση αρκετών θεμάτων,  από αυτά που της έθεσαν οι συνεταιριστές. Η κα Μακρή κανόνισε, επίσης,  να συναντηθούν οι συνεταιριστές με την διοίκηση του ΟΠΕΚΕΠΕ την Δευτέρα 12-1-2015 στις 10 το πρωί, γεγονός που ικανοποίησε πλήρως τα μέλη του Αγροτικού Συνεταιρισμού, τα οποία  την ευχαρίστησαν για το άμεσο και έμπρακτό ενδιαφέρον της αλλά και για την αποτελεσματική της παρέμβαση στην προώθηση των αιτημάτων τους.
  Τέλος,  η κα Μακρή εξέφρασε για μία ακόμη φορά το ενδιαφέρον της για την στήριξη της κτηνοτροφίας, που αποτελεί βασικό πυλώνα τόνωσης της τοπικής οικονομίας μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger