Πέμπτη, 8 Ιανουαρίου 2015

ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΑΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΤΩΝ ΑΝ.ΕΛ ΜΑΡΙΝΑΣ ΧΡΥΣΟΒΕΛΩΝΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ (ΕΚΤ) ΓΙΑ ΠΑΡΟΧΗ 25 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΣΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΝΕΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥΠρόκληση από ΕΚΤ προς Έλληνες ψηφοφόρους: ψηφίστε εσείς νέα Μνημόνια και εγώ θα βουλώσω την νέα «μαύρη τρύπα» των «υγιών» ελληνικών τραπεζών…

Διαβάσαμε την ανακοίνωση-πρόκληση της ΕΚΤ που ζητά από την Ελλάδα να συμφωνήσει για την “επόμενη” μέρα του Μνημονίου, αποδεχόμενη την υπογραφή «συμφωνίας συνέχισης του προγράμματος με Ε.Ε και ΔΝΤ», όπως αποκαλεί τα 2 νέα Μνημόνια.
Στόχος τους η παροχή άλλων 25 δις ευρώ (25.000.000.000!!!) για να επιβιώσουν οι δήθεν υγιείς τράπεζες που υποτίθεται ότι πέρασαν πρόσφατα τα stress tests της ίδιας της ΕΚΤ…
Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ δεν θα μπορούσαμε να διατυπώσουμε πιο ξεκάθαρα το διακύβευμα της 25ης Ιανουαρίου. Από τη μια πλευρά έρχονται νέα Μνημόνια και από την άλλη η απαλλαγή της Πατρίδας από την ξένη εξάρτηση.
Από την μια και νέες παροχές ύψους 25 δις ευρώ στους τραπεζίτες. Κι από την πλευρά των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ η δέσμευση για υπεράσπιση των κοινωνικών δικαιωμάτων των Ελλήνων. Η επιλογή είναι ξεκάθαρη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου