Hellenic Seaways - Άμεση & Εύκολη Online Kράτηση‎

Παρασκευή, 12 Δεκεμβρίου 2014

Στη φάση της υλοποίησης η βελτίωση της οδού προς Ι.Μ. Ευαγγελισμού στη Σκόπελο

 Στη φάση της υλοποίησης μπαίνει ακόμη ένα οδικό έργο για τη Σκόπελο μετά την έγκριση του περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κώστα Αγοραστού για υπογραφή σύμβασης κατασκευής. Συγκεκριμένα πρόκειται για το έργο «Βελτίωση οδού προς Ι.Μ. Ευαγγελισμού» στη Σκόπελο, προϋπολογισμού 450.000 €.
Το έργο αφορά στη βελτίωση και ασφαλτόστρωση του υφιστάμενου χωμάτινου δρόμου προς ένα από τα μεγαλύτερα και παλαιότερα Μοναστήρια της Σκοπέλου, την Ιερά Μονή Ευαγγελισμού της Θεοτόκου. Τα έργο χωροθετείται στο Ανατολικό – Νότιο Ανατολικό τμήμα του νησιού και σε απόσταση περίπου 2.000,00m από την χώρα της Σκοπέλου. Το μήκος επέμβασης, του προς εκτέλεση έργου, είναι συνολικά 1.635,00m και αφορά εργασίες σε υφιστάμενη διανοιγμένη αγροτοδασική οδό με εμφανή τα κατασκευασμένα υδραυλικά έργα (μικρά τεχνικά, σωληνωτοί οχετοί κ.λπ.) που αφορούν στην απορροή των ομβρίων υδάτων. Το έργο περιλαμβάνει εργασίες κατασκευής επενδεδυμένης τάφρου (τριγωνικής διατομής), οδοστρωσίας και ασφαλτόστρωσης, μήκους 1.635,00m.& πλάτους 5.00m , καθώς επίσης διαγράμμισης οδοστρώματος και τοποθέτησης μονόπλευρου στηθαίου ασφαλείας.

ΕΚΤΑΚΤΟ ΘΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΙΟΝΙ !!

 Σύμφωνα με το πιο έγκυρο Αμερικάνικο site πρόβλεψης καιρού, η χώρα μας θα ''θαφτεί'' από το χιόνι για ένα διάστημα 3-4 ημερών, μετά τα Χριστούγεννα και πιο συγκεκριμένα στις 28,29,30,31 Δεκεμβρίου και στις 1,2 Ιανουαρίου.

ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΠΑΡΟΝΤΕΣ δεν θα παραδώσουν την εξουσία

-

Σποράδες Αναγκαίες οι low-budget εταιρείες

Αναγκαίες οι low-budget εταιρείεςΟ πρόεδρος των Ξενοδόχων Σκιάθου τονίζει την ανάγκη συνεργασίας της Περιφέρειας στην προβολή του νησιού
Η ανάγκη συνεργασίας των φορέων με την Περιφέρεια για την κατάρτιση, από κοινού, προγράμματος προβολής της κάθε περιοχής, υπογραμμίστηκε ιδιαιτέρως στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στη Λάρισα, με θέμα την Τουριστική Προβολή της Περιφέρειας Θεσσαλίας στη Λάρισα.
Στη συνάντηση, που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 9 Δεκεμβρίου, συμμετείχαν φορείς από ολόκληρη την Περιφέρεια και συγκεκριμένα από Λάρισα, Καρδίτσα, Τρίκαλα, Βόλο, Σκιάθο, Σκόπελο και Μετέωρα, καταθέτοντας ο κάθε ένας τις προτάσεις του.

Κείμενο του Ν.Μαζιώτη για τις εκλογές

ΤΗ ΛΥΣΗ ΔΕΝ ΤΗ ΔΙΝΟΥΝ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΛΛΑ Ο ΕΝΟΠΛΟΣ ΛΑΟΣ

Η κυβέρνηση Σαμαρά διανύει την τελευταία  περίοδο της εξουσίας της. Όπως η κυβέρνηση Παπανδρέου που υπόγραψε το πρώτο μνημόνιο τον Μάιο του 2010 και έβαλε τον ελληνικό λαό στις αλυσίδες του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας και της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, κατέρρευσε μέσα σε δύο χρόνια, έτσι και η κυβέρνηση Σαμαρά καταρρέει μη μπορώντας να σηκώσει το βάρος της πολιτικής της κοινωνικής γενοκτονίας που συνεχίζει να εφαρμόζει από τον Ιούνιο του 2012. Το ψέμα και η απάτη είναι στο DNA των επαγγελματιών πολιτικών  υπηρετών του κεφαλαίου.

Πρόστιμο σε ενοικιαζόμενες βίλες στη Μαγνησία και στα νησιά των βορείων Σποράδων

alt
Τσουχτερά πρόστιμα που μεταφράζονται σε 50.000 ευρώ για τον κάθε παραβάτη, θα επιβάλλονται πλέον σε όσους λειτουργούν παράνομα ενοικιαζόμενες βίλες και επιπλωμένες εξοχικές κατοικίες.
Λόγω του υψηλού προστίμου που θα επιβάλλεται στους παραβάτες, παρατηρείται έντονη κινητικότητα στην Περιφερειακή Υπηρεσία Τουρισμού, που εδρεύει στο Βόλο, καθώς δεκάδες ενδιαφερόμενοι σπεύδουν να υποβάλουν το σχετικό αίτημα, καταθέτοντας τα απαιτούμενα δικαιολογητικά.

Ο ΕΦΕΤ ανακαλεί ελαιόλαδο

Ο ΕΦΕΤ ανακαλεί ελαιόλαδο
Ο Ε.Φ.Ε.Τ. και συγκεκριμένα η Περιφερειακή Διεύθυνση Ηπείρου, στο πλαίσιο των ελέγχων που διενεργεί και σε συνεργασία με την Α΄ Χημική Υπηρεσία Αθηνών του Γενικού Χημείου του Κράτους, διαπίστωσε τη διακίνηση Παρθένου Ελαιολάδου, στο οποίο βρέθηκε η απορρόφηση στο υπεριώδες φάσμα να υπερβαίνει το επιτρεπτό όριο. Με βάση το παραπάνω αποτέλεσμα το ελαιόλαδο εμπίπτει στην κατηγορία «ΛΑΜΠΑΝΤΕ» και καθίσταται μη βρώσιμο ως έχει.

ΕΚΤΑΚΤΟ: Γιατί βγήκε όλος ο Στόλος στο Αιγαίο …Τι φοβάται το ΓΕΝ;

Τυχαίο να είναι άραγε να βγαίνει όλος ο Στόλος στο Αιγαίο με τον Α/ΓΕΝ Αντιναύαρχο  Αποστολάκη και τον Αρχηγό του Στόλου να παρακολουθούν από κοντά τις Ασκήσεις του Πολεμικού Ναυτικού και συγκεκριμένα από την Φρεγάτα ΥΔΡΑ;

Το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού φοβάται την Ανάπτυξη του Τούρκικου Ναυτικού που πλέον έχει αλλάξει Ρότα και τακτική και δεν προσανατολίζεται πια στην απόβαση των Δυνάμεων σε Ελληνικό νησί μεγάλης Έκτασης όπου το προγεφύρωμα είναι καταδικασμένο !

Κανείς Αξιωματικός που έχει λίγο Στρατιωτικό μυαλό δεν πιστεύει ότι θα πέσει ο Έβρος και μάλιστα σε μια μια νύχτα, όπως παλιά Αξιωματικοί της 1ης Τούρκικης Στρατιάς δήλωναν πομπωδώς σε Κατοίκους των χωριών των Συνόρων της Ελληνοτουρκικής Μεθορίου !

Κατάσχεση αλιευμάτων

Κατάσχεση αλιευμάτων στην Πάτρα

Μετά από έλεγχο που διενεργήθηκε, βραδινές ώρες χθες, στην ιχθυόσκαλα Πατρών, από στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά, ποσότητα εξήντα τριών (63) κιλών αλιεύματα (του είδους τσιπούρα), υπολειπόμενων διαστάσεων και ποσότητα επτά (07) κιλών αλιεύματα (του είδους μπακαλιάρος), υπολειπόμενων διαστάσεων. Παράλληλα βεβαιώθηκαν

Ο ΕΚΤΩΡΑΣ ΜΑΣ Ο ΑΕΚΑΡΑΣ


Η ΑΓΑΠΟΥΛΑ ΜΑΣ


Κέντρο Συμβουλευτικής Στήριξης και Ενημέρωσης

 

Λίγα λόγια για το Κέντρο

Το Κέντρο Συμβουλευτικής Στήριξης και Ενημέρωσης (Κε.Συ.Σ.Ε) είναι ένα πρότυπο διεπιστημονικό κέντρο που παρέχει εξειδικευμένη συμβουλευτική, στήριξη και ενημέρωση σε ανθρώπους που το έχουν ανάγκη. Οι υπηρεσίες παρέχονται απο εξειδικευμένο επιστημονικό

ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ ΣΕ LIVE STREAMING ΤΟ Φωκικός - Αγροτικός Αστέρας

Βλέπει Μποαβίστα ο «Μίλο»

anderson carvalho-αντερσον καρβαλιοΟ αρχικός προγραμματισμός προέβλεπε πως ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς θα ήταν χθες στο Βέλγιο για να δει ματς του Γιουρόπα Λιγκ και από εκεί θα συνέχιζε για την Ιβηρική χερσόνησο. Ωστόσο, ο «Μίλο» αποφάσισε να αναβάλει για ακόμα μια φορά την επίσκεψη στις κάτω χώρες και φεύγει σήμερα για την Πορτογαλία. Το enwsi.gr έμαθε πως πρώτος σταθμός στο ταξίδι του «κιτρινόμαυρου» τεχνικού διευθυντή στην Πορτογαλία, θα είναι η αποψινή αναμέτρηση της Βιτόρια Σετούμπαλ με τη Μποαβίστα, για χάρη δύο παικτών της φιλοξενούμενης που έχουν κεντρίσει την προσοχή.

ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ ΣΕ LIVE STREAMING ΤΟ Ολυμπιακός - Ερυθρός Αστέρας Olympiacos vs Crvena Zvezda Telekom Belgrade


This is the end! Η υποψηφιότητα Δήμα αποτελεί την πρώτη γραμμή από τους τίτλους του τέλους αυτής της ελεεινής κυβέρνησης της νεοφιλελεύθερης ακροδεξιάς...

Ησυζήτηση για την εκλογή νέου Προέδρου της Δημοκρατίας από την παρούσα Βουλή άνοιξε, σχεδόν, αμέσως μετά τις ευρωεκλογές του Μαΐου και μετά από την ιστορική, πλην όμως και μικρή, νίκη του ΣΥΡΙΖΑ. Θα θυμάστε πως το πρώτο όνομα που έπεσε στην «πιάτσα» ήταν αυτό του Φώτη Κουβέλη, καθώς οι επιτελείς του Μαξίμου, αν και έχουν μεγάλη κλώτσα, αριθμητική ξέρουν.

Λέτε να μας αφήσουν τόσο εύκολα από τον έλεγχό τους;

Αυτή τη στιγμή παίζονται πολλά, μα πάρα πολλά στην Ελλάδα και δεν αφορούν μόνο εμάς τους Έλληνες. Μόνο εμείς δεν έχουμε αντιληφθεί τίποτα, ούτε έχουμε καταλάβει τη δύναμή μας. Είμαστε απλά μια απληροφόρητη, τρομαγμένη αγέλη υπηκόων και όχι κοινωνία πολιτών.

Παίζεται η ίδια η ως τώρα πορεία της Ευρωζώνης, ακόμα και η πορεία της παγκοσμιοποίησης, όσο και αν αυτό ηχεί υπερβολικό. Φανταστείτε δηλαδή να μην εκλεγεί ΠτΔ και να σχηματίσει, με τη βούληση του λαού, κυβέρνηση...

ΔΕΝ ΣΥΣΠΕΙΡΩΝΕΙ 180 ΨΗΦΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ Η ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΔΗΜΑ


Του ΓΙΩΡΓΟΥ ΔΕΛΑΣΤΙΚ*
Αποκλείεται, όπως όλα δείχνουν αυτή τη στιγμή, ο Σταύρος Δήμας να εκλεγεί Πρόεδρος της Δημοκρατίας. Η επιλογή του ως υποψηφίου εκ μέρους του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά το μόνο που πέτυχε είναι να ικανοποιήσει την Καραμανλική πτέρυγα της ΝΔ. Δεν είχε καμιά ευρύτερη απήχηση - και δεν μπορούσε άλλωστε να έχει. Ενας τόσο στενά κομματικός υποψήφιος της Δεξιάς είναι αντικειμενικά αδύνατον να ασκήσει επιρροή πέραν των οπαδών της ΝΔ. Γνωρίζουμε φυσικά ότι το πρόσωπο δεν παίζει κανέναν ρόλο. Η προσέλκυση των ψηφοφόρων βουλευτών πάντα γίνεται σε εντελώς άλλη βάση, ανεξάρτητη από το πρόσωπο και την πολιτική αυτοτελή επιρροή του. Εν πάση περιπτώσει, αν όντως ο πρωθυπουργός κρατήσει και στις τρεις ψηφοφορίες υποψήφιο τον Στ. Δήμα, όπως επαναλαμβάνει συνεχώς παρόλο που ελάχιστοι Έλληνες τον πιστεύουν, τότε οι εκλογές είναι βέβαιες - οι βουλευτικές εκλογές!

ΑΝΕΛΑΒΕ ΕΠΙΣΗΜΩΣ ΤΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΤΟΥ Ο ΝΕΟΣ ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΔΙΩΞΗΣ ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΠΟΛΥΖΟΣ

Γυρίζει σελίδα με νέα ηγεσία το ΣΔΟΕ Θεσσαλίας

* Ποιοί είναι οι πέντε νέοι τμηματάρχες - Ανοίγουν 1.500 υποθέσεις φοροδιαφυγής…

ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ ΣΕ LIVE STREAMING ΤΟ Αναγέννηση Καρδίτσας - Ηρακλής Live Stream Anagennisi Karditsas - Iraklis

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΑΣ-ΟΤΑ


                                               


Δελτίο Τύπου
11/12/2014

Στις εκλογές για τα υπηρεσιακά συμβούλια η παράταξη της ΔΑΣ – ΟΤΑ είχε σημαντική άνοδο. Στους μόνιμους υπαλλήλους ψηφίστηκε από 183 συναδέλφους (107 το 2012) και στους αορίστου ψηφίστηκε από 86 συναδέλφους (30 το 2012).
Έπεσαν οι μάσκες των υπολοίπων παρατάξεων που συγκρότησαν όλες μαζί (ΣΥΡΙΖΑ – ΔΗΜΑΡ, ΠΑΣΚΕ και ΔΑΚΕ) ενιαία παράταξη και κατέβηκαν σαν «ένα σώμα μια ψυχή» στις αρχαιρεσίες. Εξάλλου οι μάσκες έχουν πέσει προ πολλού από την προσυμφωνημένη κολεγιά τον καιρό που πέταξαν απέξω από το προεδρείο του Συλλόγου τη ΔΑΣ-ΟΤΑ αν και ήταν πρώτη δύναμη και με διαφορά από όλους τους υπόλοιπους.

Τα Τραγκάκια και τα Θεμάκια

Tα μεσάνυχτα της Τρίτης η Ν.Δ. είχε μείνει μόνη με τη Χρυσή Αυγή να αρνούνται πεισματικά τη νομοθετική ρύθμιση που θα έσωζε τη ζωή του απεργού πείνας Νίκου Ρωμανού. Μόνοι εναντίον όλων, ακόμη και το ΠΑΣΟΚ είχε βρεθεί απέναντί τους, αυτοί όμως εκεί, να αλυχτούν για το νόμο και την τάξη, να εξάψουν τα άγρια ένστικτα, μπας και τα ένστικτα γίνουν ψήφοι. Ψήφοι βουλευτών για τους 180 κι ας είναι και χρυσαυγίτες, ψήφοι πολιτών στις εκλογές κι ας είναι και φασίστες.

Αλυχτούσαν τα σκυλιά μέχρι τα μεσάνυχτα, αλυχτούσαν και μετά, όταν οι βουλευτές διαβεβαίωναν τους δημοσιογράφους ότι...

Ρεκόρ βροχών στη βόρεια Ελλάδα

Ρεκόρ βροχών στη βόρεια Ελλάδα
Τριπλάσια βροχή από τον μέσο όρο έχει ρίξει τις τελευταίες 30 ημέρες στη Θεσσαλονίκη, ενώ στην Αλεξανδρούπολη ο όγκος νερού που έπεσε είναι διπλάσιος και πλέον από τα κανονικά επίπεδα της περιόδου. Όπως εξηγεί ο Θοδωρής Κολυδάς, μετεωρολόγος της ΕΜΥ, στην Αλεξανδρούπολη έπεσαν από τις 10 Νοεμβρίου μέχρι και τις 9 Δεκεμβρίου 185 χιλιοστά βροχής, δηλαδή 188 τόνοι νερού ανά στρέμμα, όταν ο μέσος όρος για τη συγκεκριμένη περίοδο είναι 84 χιλιοστά. Αντίστοιχα στη

Σκοπελίτης πήρε τα 5.000.000 του Τζόκερ επεξε στον Βόλο ένα δελτίο με τυχαία επιλογή

alt
Ενα πολύ μεγάλο ποσό που φτάνει τα 5.230.932 ευρω κερδίζει ένας υπερτυχερός της κλήρωσης του Τζόκερ.
Μετά τον πρώτο τυχερό, ακολουθεί ένας τυχερός που στην κατηγορία με τα πεντάρια παίρνει 628.697 ευρώ.
Οι τυχεροί αριθμοί του ΤΖΟΚΕΡ:

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου