Πέμπτη, 11 Δεκεμβρίου 2014

Κόντογλου Φώτης: Ο Άγιος Σπυρίδων. Προστάτης των Φτωχών, Πατέρας των Ορφανών, Δάσκαλος των Αμαρτωλών

εικόνα δια χειρός Αμβροσιάδη Κωνσταντίνου
Κόντογλου Φώτης: Ο Άγιος Σπυρίδων. 
Προστάτης των Φτωχών, Πατέρας των Ορφανών, 
Δάσκαλος των Αμαρτωλών
Επιμέλεια: Σοφία Ντρέκου

Ο.Κ.Δ.Ε.: H Νίκη του αγώνα του Νίκου Ρωμανού ρήγμα στο κράτος έκτακτης ανάγκης

H Νίκη του αγώνα του Νίκου Ρωμανού

ρήγμα στο κράτος έκτακτης ανάγκης


Στις 10/12 μετά από 31 μέρες απεργίας πείνας ο αγώνας του πολιτικού κρατούμενου Νίκου Ρωμανού και του κινήματος αλληλεγγύης δικαιώθηκε. Με τροπολογία που ψηφίστηκε από τη βουλή του δίνεται το δικαίωμα να παίρνει τις εκπαιδευτικές άδειες ώστε να παρακολουθεί τα μαθήματα στο ΤΕΙ Αθήνας. Η όλη διαδίκασία θα πραγματοποιείται φορώντας το ειδικό «βραχιολάκι» ελέγχου.

Συνάντηση Χρυσοβελώνη με Λαφαζάνη με φόντο την εκλογή ΠτΔ...

Συνάντηση Χρυσοβελώνη με Λαφαζάνη με φόντο την εκλογή Προέδρου ΔημοκρατίαςΘα ζητήσουν να δουν τον πρόεδρο της Βουλής...


Συνάντηση θα έχουν οι κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι των Ανεξάρτητων Ελλήνων και του ΣΥΡΙΖΑ, Μαρίνα Χρυσοβελώνη και Παναγιώτης Λαφαζάνης, με αφορμή τις...

Σποράδες Η μικρή φώκια Ανδριάνα ζητά τη βοήθειά μας


Η μικρή φώκια Ανδριάνα ζητά τη βοήθειά μαςΗ Ανδριάνα είναι μια μικρή νεογέννητη φώκια που εντοπίστηκε ορφανή στις 15 Νοεμβρίου, από κάτοικο του νησιού της Σκοπέλου, σε άσχημη κατάσταση στην παραλία Βελανιό.
Την επόμενη μέρα και μετά από ένα μακρύ ταξίδι, μεταφέρθηκε στον Σταθμό Πρώτων Βοηθειών για τη μεσογειακή φώκια της MOm στα Σπάτα, Αττικής. Οι πρώτες εξετάσεις της, έδειξαν ότι ήταν σε πολύ κρίσιμη κατάσταση, υποσιτισμένη, αφυδατωμένη και με λοίμωξη του αναπνευστικού. Η Ανδριάνα είναι από τα πιο μικρά και αδύνατα ζώα που έχουν εισαχθεί μέχρι σήμερα στο Πρόγραμμα Περίθαλψης της MOm. Σκοπός του προγράμματος περίθαλψης της Ανδριάνας είναι η επανένταξή της στο φυσικό περιβάλλον, μετά την ολοκλήρωσή του σε περίπου πέντε μήνες.

Ο Άδωνις και ο ομόσταβλός του. Άντρες!

O Γεωργιάδης – ο άντρας ο νταβραντισμένος, που κάνει τους πολυελαίους να τρέμουν όταν πέφτει με την Ευγενία στο κρεβάτι (καθ’ ομολογία της ίδιας) – διαφώνησε με την ψήφιση της τροπολογίας του νομοσχεδίου που σώζει τη ζωή του Ρωμανού.
Διαφώνησε και με νεοδημοκράτες βουλευτές που υπερψήφισαν. Και ζήτησε από τον προεδρεύοντα (Τραγάκης) να καταγραφεί ο διαφωνία του.
Από κοντά του και Πλεύρης, ο ομόσταβλός του. Προτιμούσαν έναν νέο άνθρωπο νεκρό, παρά...
να υποχωρήσουν και αυτοί για να σωθεί μιας ζωή. Άντρες! Με βαρβατίλα… 

ΤΩΡΑ ΠΟΛΥΝΕΚΡΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΑΠΟ ΤΗ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ
«Παγωμένοι» υποδέχτηκαν οι κάτοικοι της Θεσσαλονίκης και του Κιλκίς την είδηση πως ακόμη δύο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους τα τελευταία 24ωρα από τα ακραία καιρικά φαινόμενα που πλήττουν τους δύο νομούς, ανεβάζοντας τον αριθμό των νεκρών από την κακοκαιρία στους τέσσερις.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Αυτή είναι η πιθανή Hμερομηνία μέσα στο Δεκέμβη για τον ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΧΙΟΝΙΑ στην Ιστορία…

1966

Όλα τα προγνωστικά στοιχεία συγκλίνουν στο γεγονός ότι από τις 11-12 Δεκεμβρίου, μέχρι και τα Χριστούγεννα περίπου, θα είναι μία περίοδος κατά την οποία αλλεπάλληλα πολικά καιρικά

Παραπέμπεται στο ειδικό δικαστήριο ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου

Παραπέμπεται στο ειδικό δικαστήριο ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου
Ρεπορτάζ: Άννα Κανδύλη
Παραπέμπεται στο Ειδικό Δικαστήριο με βούλευμα του Ανωτάτου Δικαστικού Συμβουλίου ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου για την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ.

Σκόπελος αποζημίωσης του Προέδρου του ΔΣ. ΔΕΥΑΣ 1.282,50 € μηνιαίως......

Τι ψεύτες! ... Να πάρουν πόδι!

Γράφει ο Νίκος Μπογιόπουλος 
Λένε ψέματα με την ίδια ευκολία που αναπνέουν. Ό,τι πιο συνεπές έχουν επάνω τους είναι το επαναλαμβανόμενο πολιτικό ψεύδος τους.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου