Πέμπτη, 18 Σεπτεμβρίου 2014

TEBE,KEAO, ΤΡΟΪΚΑΝΟΙ.ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝΕ ΜΑΖΙ!

Posted by Βισάλτης
ΚΕΑΟ1σ.σ.Δεν θα προλάβουν  όμως ούτε αυτοί,ούτε η συμμορία των Σαμαροβενιζέλων, να ολοκληρώσουν την την τελική επιχείρηση εξόντωσης της μικρομεσαίας επιχείρησης..
«Δε θα περιμένω να μου πάρετε τα εργαλεία της δουλειάς…Δε θα κάτσω με σταυρωμένα τα χέρια…»
ΟΑΕΕ.Η απαντητική επιστολή ενός αυτοαπασχολούμενου στις απειλές του Κέντρου Είσπραξης Ασφαλιστικών Οφειλών
Ο Γιώργος Ζ.είναι αυτοαπασχολούμενος, «τεντάς» στο επάγγελμα. Στις 29 Αυγούστου πήρε από το Κέντρο Είσπραξης Ασφαλιστικών Οφειλών «ατομική ειδοποίηση» ότι από τα τέλη του 2011 μέχρι και τον Ιούλη του 2014 χρωστάει στον ΟΑΕΕ 14.724,82 ευρώ. Με τα πρόσθετα τέλη, το τελικό ποσό της οφειλής αυξήθηκε στα 14.823,47 ευρώ. Να πώς περιγράφει ο ίδιος την κατάσταση στην οποία βρίσκεται, σε απαντητική επιστολή – ένσταση, την οποία ετοιμάζεται να καταθέσει στο ΚΕΑΟ:
«Στις 29/8/2014 έλαβα από το ΚΕΑΟ μια συστημένη επιστολή στην οποία με απειλείτε στην ουσία, ότι αν δεν ρυθμίσω εντός 20ημέρου τις κατ” εσάς οφειλές μου προς τον ΟΑΕΕ θα «αναγκαστείτε» να προβείτε σε κατάσχεση, πλειστηριασμό και άλλα μέτρα. Δηλαδή, στην ουσία μου λέτε ότι θα μου πάρετε τα εργαλεία της δουλειάς μου, με τα οποία προσπαθώ να συντηρήσω τις ανάγκες της οικογένειάς μου, μιας και δεν έχω άλλο περιουσιακό στοιχείο. Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου »

40ό ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΝΕ - «ΟΔΗΓΗΤΗ» Ανοίγει σήμερα τις πύλες του στο πάρκο «Τρίτση»


Ανοίγει σήμερα τις πύλες του στο πάρκο «Τρίτση» στο Ιλιον το 40ό Φεστιβάλ ΚΝΕ - «Οδηγητή», η μεγάλη γιορτή της νεολαίας, που θα είναι ντυμένη στα επετειακά της και αντανακλά το σύνθημα «Για να φτιάξουμε έναν κόσμο στο μπόι των ονείρων και των ανθρώπων (απολογία Ν. Μπελογιάννη) Συνεχίζουμε»!
Το Σάββατο, στις 8.45 μ.μ. θα μιλήσει στο Φεστιβάλ ο Δημήτρης Κουτσούμπας, ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, και νωρίτερα, στις 8.30 μ.μ., θα χαιρετίσει ο Θοδωρής Χιώνης, Γραμματέας του ΚΣ της ΚΝΕ.
Η σημερινή μέρα, με αφορμή και τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα πριν από ένα χρόνο, είναι αφιερωμένη στον αγώνα ενάντια στο φασισμό και στο σύστημα που τον γεννά και ανάλογο είναι το πρόγραμμα της ημέρας που παρακάτω παρουσιάζουμε αναλυτικά.
Παράλληλα, όμως, ιδιαίτερα σημεία, υλικά και δράσεις που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για τα 40 χρόνια του Φεστιβάλ, αξίζει να τα αναζητήσουν οι επισκέπτες του τριήμερου της μεγάλης γιορτής.
Αναλυτικά, μη χάσετε στο χώρο του Φεστιβάλ:

«Νέο Πολυτεχνείο», ο Παύλος και ο Αλέξης…

του Αριστοτέλη Βασιλάκη
Σαν σήμερα πριν από ένα χρόνο δολοφονήθηκε ο Παύλος Φύσσας στο Κερατσίνι. Η δολοφονία του Παύλου, μαζί μ’ αυτή του Αλέξη Γρηγορόπουλου, αποτέλεσαν το «νέο Πολυτεχνείο» για μια ολόκληρη γενιά, η οποία διψά για ναδημιουργήσει τους δικούς της ήρωες…
Δυστυχώς όμως η γενιά του Πολυτεχνείου, αποδείχτηκε κατώτερη των περιστάσεων δημιουργώντας ένα κλίμα επιτηδευμένης αθωότητας, στο οποίο όλοι οι πραγματικοί «δολοφόνοι χιλιάδων Παύλων», το παίζουν «μωρές παρθένες» και τιμητές. Με το «δεδικασμένο» μιας γενιάς, η οποία με την «τρελάρα της, γέμισε την κοιλάρα της», τρομάζω στη σκέψη, κάποιοι «νέοι επιτήδειοι» στο όνομα του Παύλου και του Αλέξη, να χτίσουν καριέρες και περιουσίες…   
Έχουν μιλήσει για τον Παύλο Φύσσα ΑΠΑΝΤΕΣ, σχετικοί και άσχετοι (κυρίως αυτοί). Εκμεταλλεύτηκαν τη θυσία του ΟΛΟΙ εκείνοι, τους οποίους ο Παύλος του Κερατσινίου της διαχρονικά αδικημένης φτωχομάνας του Δυτικού Πειραιά, είχε βάλει κριτικά απέναντι του με τα τραγούδια του. Κι επειδή το hip hop και το metal είναι οι μουσικές του δρόμου, ο Παύλος δεν τους τα έχωνε στη «δήθεν» και στην καθομιλουμένη. Τους τα έχωνε χοντρά. Μαγκιόρικα… Κερατσινιώτικα…

Σε απόγνωση οι κτηνοτρόφοι στη Σκόπελο

Σε απόγνωση οι κτηνοτρόφοιΕπείγον αίτημα στελέχωσης των υπηρεσιών Κτηνιατρικής και Γεωπονίας στη Σκόπελο
Πολύ σημαντικά προβλήματα αντιμετωπίζουν κτηνοτρόφοι της Σκοπέλου, λόγω της επιδημίας του καταρροϊκού πυρετού, που επέφερε σοβαρές, αρνητικές επιπτώσεις και στο ζωϊκό κεφάλαιο του νησιού.
Η λήψη μέτρων για την ενίσχυση των πληγέντων κτηνοτρόφων από τον καταρροϊκό πυρετό και η στελέχωση των Υπηρεσιών Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Σκοπέλου, είναι τα δύο βασικά αιτήματα της τοπικής κοινωνίας του νησιού, προς τους αρμόδιους φορείς, προκειμένου να αντιμετωπιστούν τα σοβαρά προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί και εντείνουν την ανησυχία της τοπικής κοινωνίας.

Το σύμπαν και τα κατορθώματα ενός πιτσαδόρου

Γνωρίζαμε ότι στην Ελλάδα, δοθείσης ευκαιρίας και αφορμής, είχαμε άπειρους σεισμολόγους, υγιεινολόγους, μετεωρολόγους, αρχαιολόγους, ηφαιστειολόγους και, γενικώς, όποια ειδικότητα απαιτούσε κάθε φορά η επικαιρότητα. Με αυτή την άνεση που είχαμε, να δεχόμαστε ό,τι ιδιότητα δήλωνε ο άλλος, φτάσαμε να κάνουμε πρωθυπουργό έναν άνθρωπο που δήλωνε μεν πολιτικός, αλλά η μοναδική εμπειρία που είχε ήταν αυτή του πιτσαδόρου.

Αυτός ο πιτσαδόρος λοιπόν έγινε πρωθυπουργός ορκιζόμενος κατά του μνημονίου. Για να μπορέσει να γίνει πρωθυπουργός, συμμάχησε με τον μεγαλύτερο εχθρό του, το ΠΑΣΟΚ. Ως πρωθυπουργός, ο πιτσαδόρος έγινε ένθερμος οπαδός του μνημονίου και όλων των παρεπόμενων. Άστατοι χαρακτήρες...

Με εντολές Μπαλτάκου ψήφιζε η Χρυσή Αυγή

Ο μέχρι πρότινος γενικός γραμματέας της κυβέρνησης και στενός συνεργάτης του πρωθυπουργού είχε απευθείας γραμμή με τον Ηλία Κασιδιάρη, στον οποίο έδινε οδηγίες πώς θα ψηφίσουν οι βουλευτές του νεοναζιστικού μορφώματος.

 Ο άνθρωπος που έλυνε και έδενε στο μέγαρο Μαξίμου μέχρι την αποκάλυψη του βίντεο με τον Κασιδιάρη, ο γενικός γραμματέας της κυβέρνησης και πρώτος τη τάξει σύμβουλος του πρωθυπουργού, ο πολύς Τάκης Μπαλτάκος δεν περιοριζόταν στις κοινωνικές επαφές και τα κουτσομπολιά με τους χρυσαυγίτες που φιλοξενούνταν σε γραφείο απέναντι από το δικό του.

Οπως αποκαλύπτεται από τα μηνύματα που έστελνε στον Ηλία Κασιδιάρη, ο κ. Μπαλτάκος λειτουργούσε ως άτυπος καθοδηγητής των βουλευτών της Χρυσής Αυγής και είχε κατορθώσει να λειτουργεί η κοινοβουλευτική ομάδα της ναζιστικής οργάνωσης ως παράρτημα της κοινοβουλευτικής ομάδας της Νέας Δημοκρατίας.

Ο Μπαλτάκος εμφανίζεται να περνά από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής και να δίνει εντολές για το πώς θα ψηφίσουν οι χρυσαυγίτες, σε ζητήματα που διαίρεσαν την τότε τρικομματική κυβέρνηση. Μάλιστα, δεν παραλείπει να επιβραβεύσει τους χρυσαυγίτες για την απαράδεκτη στάση τους...

Δείτε τι έγραψε στην προσωπική της σελίδα στο Twitter Η Ελένη Μενεγάκη επιτίθεται στον Λάτσιο και μέσω Twitter

Η Ελένη Μενεγάκη επιτίθεται στον Λάτσιο και μέσω Twitter

Δεν έχει τέλος ο «πόλεμος» ανάμεσά τους

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο twitter επιβεβαίωσε η Ελένη Μενεγάκη το δημοσίευμα του «Πρώτου Θέματος» που θέλει τον Γιάννη Λάτσιο να συνεχίζει τη δικαστική τους διαμάχη, απαιτώντας πλέον την πώληση του σπιτιού στα Μελίσσια, όπου διαμένει η ίδια με τα τρία της παιδιά. Μάλιστα, η ωραία Ελένη δε δίστασε να κάνει ακόμα και κάποια σκληρά σχόλια για τον πρώην σύζυγό της

ΣΚΟΠΕΛΟΣ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΙΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ (ΠΟΙΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ?


Λήψη αρχείου Προβολή αρχείου

Απάντηση της Μαρίνας Χρυσοβελώνη στις δικαιολογίες του ΣΥΡΙΖΑ για τη μη στήριξη της τροπολογίας για τα διόδια στη ΘεσσαλίαΜε καθυστέρηση 3 και πλέον εβδομάδων, ο καλός συνάδελφος Α. Μεϊκόπουλος είχε την καλοσύνη να μου απαντήσει σήμερα για το μείζον θέμα των διοδίων. Θεωρώ την απάντηση αυτή όχι προσωπική του άποψη αλλά θέση του ΣΥΡΙΖΑ και με αυτή την έννοια οφείλω κάποιες διευκρινίσεις σε σχέση με όσα επικαλέσθηκε:
1.      ότι δήθεν η επίμαχη τροπολογία για τα διόδια «πρώτα δημοσιεύτηκε στα ΜΜΕ ενώ μόνο κατόπιν ζητήθηκαν οι συνυπογραφές» των βουλευτών. Κάτι τέτοιο φυσικά δεν ισχύει. Στις 25 Αυγούστου απέστειλα κοινή επιστολή σε όλους τους τοπικούς βουλευτές με συνημμένη τη τροπολογία. Το γεγονός αυτό αποδεικνύεται στην περίπτωση του κ. Μεϊκόπουλου με 3 διαφορετικούς τρόπους. Όσους και οι ηλεκτρονικές διευθύνσεις του ίδιου και των συνεργατών του που έλαβαν το ίδιο ακριβώς email

ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ live streaming Besiktas – Asteras Tripolis

Ο ΠΑΥΛΟΣ ΖΕΙ – ΤΣΑΚΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΝΑΖΙ! από Αντιφασιστική Κίνηση Μαγνησίας


Πέμπτη 18/9/2014 – ένας χρόνος από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα
αντιφασιστική συγκέντρωση & πορεία: πλ. Ελευθερίας 18:00
Ο ΠΑΥΛΟΣ ΖΕΙ – ΤΣΑΚΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΝΑΖΙ!

Τέρμα οι καταγγελίες και η ανοχή, τσακίστε τους ναζί

Την Κυριακή 14/9, 8μμ στη Πλατεία Βάρναλη της Αργυρούπολης θα πραγματοποιήσουμε προβολή του ντοκιμαντέρ “Chassers de Skins”. Παράλληλα καλούμε στην αντιφασιστική πορεία στο Κερατσίνι, στις 18/9, στις 6μμ, ένα χρόνο μετά τη δολοφονία του αντιφασίστα Π. Φύσσα από τον χρυσαυγίτη Ρουπακιά. Η αφίσα του καλέσματος που κολλιέται στις γειτονιές μας

Τέρμα οι καταγγελίες και η ανοχή, τσακίστε τους ναζί

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ από Πρωτοβουλία "Δεν Ξεχνάμε"


ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ-ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΗΡΙΑ ΜΝΗΜΕΙΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΦΥΣΣΑ,ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΜΕΤΑ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 18/09/14 ΣΤΗΝ ΠΑΝ.ΤΣΑΛΔΑΡΗ ΣΤΙΣ 14.00 .
*Αργότερα θα ακολουθήσει πορεία.
ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ "ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ",ΦΙΛΟΙ,ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ,ΓΕΙΤΟΝΕΣ

ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ από ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ ΑΘΗΝΑΣ-ΠΕΙΡΑΙΑΠΑΝΑΤΤΙΚΗ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ-ΠΟΡΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΦΥΣΣΑ ΑΠΟ ΝΕΟΝΑΖΙ !! ΠΑΝ.ΤΣΑΛΔΑΡΗ 60 -ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ 18/9 ΣΤΙΣ 18.00 .
ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ ΠΡΩΤ/ΛΙΩΝ-ΣΥΛΛ/ΤΩΝ ΑΘΗΝΑΣ/ΠΕΙΡΑΙΑ

Αντιφασιστική Πορεία


Αντιφασιστική Πορεία 18/9 Κερατσίνι 18:00 στο σημείο της δολοφονίας του Π.Φύσσα.

ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ


Στις 18/9/2013 δολοφονείται ο Παύλος Φύσσας στο Κερατσίνι από τάγμα εφόδου της χρυσής αυγής γιατί όρθωσε το ανάστημά του στη φασιστική πανούκλα. Η δολοφονία αυτή δεν ήταν η αρχή της δράσης της νεοναζιστικής συμμορίας. Είχαν προηγηθεί σωρεία ρατσιστικών επιθέσεων, πογκρόμ και δολοφονιών κατά μεταναστών.

Δεν ξεχνάμε, δε συγχωρούμε.


Ένα χρόνο μετά την δολοφονία του αντιφασίστα Παύλου Φύσσα, καλούνται αντιφασιστικές πορείες στην
Ένας χρόνος πέρασε από τη μέρα που στις 18/09/2013 δολοφονείται ο αντιφασίστας Παύλος Φύσσας από το μαχαίρι του Χρυσαυγίτη Ρουπακιά.
Οι φασίστες δεν ήταν μόνοι εκείνη την ημέρα. Οπλίστηκαν από την «αθωότητα» των «ανήξερων» κανίβαλων ψηφοφόρων τους, είχαν σύμμαχο την επιμελημένη διακριτικότητα της αστυνομίας, είχαν οδηγό τους τη χρόνια εμπειρία τους ως μέλη ενός παρακρατικού μαγαζιού, ένιωθαν δυνατοί από το ρατσιστικό δηλητήριο που σπέρνουν καιρό τώρα οι ιδεολογικές μηχανές του συστήματος ενάντια σε ό,τι «λεκιάζει» τη γαλανόλευκη κανονικότητα -μετανάστες, διαφορετικούς, απόκληρους, αγωνιζόμενους.

Θάνατος λουόμενου στο Βόλο

Θάνατος λουόμενου στο Βόλο


Χωρίς τις αισθήσεις του, ανασύρθηκε απογευματινές ώρες χθες, από τη θαλάσσια περιοχή ¨ΜΗΛΙΝΑΣ” Πηλίου, 84χρονος.
Ο ανωτέρω διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας “ΑΡΓΑΛΑΣΤΗΣ”, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του, ενώ η σορός πρόκειται να μεταφερθεί στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Λάρισας για διενέργεια νεκροψίας νεκροτομής.
Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου.

Στην τελική ευθεία H μεγάλη επιστροφή του θρυλικού Pony

H μεγάλη επιστροφή του θρυλικού Pony

H κατασκευάστρια εταιρεία θα προσπαθήσει να κρατήσει την τιμή του κάτω από τις 7.000 ευρώ-Θα ζυγίζει 850 κιλά και θα βγει στην αγορά με κινητήρες 1300 και 1400 κυβικών

Το «μικρό Pony», το αυτοκίνητο που οι Γερμανοί εγκωμίασαν ως το πολυχρηστικό όχημα της οικονομίας, οι Γάλλοι ως έκφραση της κλασικής φινέτσας και της απλότητας και οι Έλληνες ως «εθνικό όχημα» με τη σφραγίδα της Citroen, είναι έτοιμο να ξαναγράψει ιστορία στην αγορά των τεσσάρων τροχών.

Σκόπελος - Η εναλλακτική… όαση των Σποράδων

Η χώρα της Σκοπέλου, απόγευμα
Σερφάροντας στο διαδίκτυο προκειμένου να αποφασίσω για τον φετινό μου καλοκαιρινό προορισμό, το βλέμμα μου έπεσε πάνω σε φωτογραφίες, αρκετά δελεαστικές θα έλεγα, που απεικόνιζαν νησιά των Σποράδων.
Σκύρος, Σκιάθος, Σκόπελος, Αλόννησος, όλα μια μαγεία. Δύσκολη η απόφαση. Δεδομένου ότι ήθελα να αποφορτιστώ από τη βαβούρα και την πολυκοσμία της Αθήνας, επέλεξα το νησί που συνδυάζει την ηρεμία της θάλασσας και της φύσης ευρύτερα με μια κοσμοπολίτικη νότα, τη Σκόπελο.
Η χώρα της Σκοπέλου
Prologue de l' histoire
Από το λιμάνι του Βόλου σάλπαρε το πλοίο Express Skiathos με προορισμό τη Σκιάθο και μετέπειτα τη Σκόπελο ή Πεπάρηθο όπως ονομαζόταν στους αρχαίους χρόνους. Έπειτα από ένα ταξίδι διάρκειας τριών ωρών περίπου, φτάσαμε αισίως στο νησί. Πριν μεταφέρω τις αποσκευές μου στο Aeolos Hotel,το ξενοδοχείο που θα με φιλοξενούσε κατά τη διάρκεια της διαμονής μου εκεί, αποφάσισα να γυρίσω το νησί σε δύο ρόδες.

Ο Χάρης Μακρής, η Άσπα Θεοφίλου και η Κατερίνα Ντίνου στο Ρυθμός Stage (Διαγωνισμός - Προσκλήσεις)!

Χάρης Μακρής
«Τι Πρέπει – Τι Δεν Πρέπει»
Ο απολογισμός μιας σχέσης μέσα από πασίγνωστα λαϊκά τραγούδια
Μαζί του η Άσπα Θεοφίλου και η Κατερίνα Ντίνου
Ρυθμός Stage
Παρασκευές 19/9, 26/9, 3/10 & 10/10

ΠΑΟΚ - Ντιναμό Μινσκ | 18/9/2014 | UEFA Europa League Watch PAOK Saloniki vs Dinamo Minsk live


ΔΕΙΤΕ Europa League 18/9: Παναθηναϊκός-Ντιναμό Μόσχας Watch panathinaikos athens vs fk dinamo moscow live

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας
Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας
Οι μάχες του Παναθηναϊκού και του ΠΑΟΚ για το Europa League με τη Ντινάμο Μόσχας και τη Ντιναμό Μινσκ αντίστοιχα περιλαμβάνονται στις σημερινές αθλητικές τηλεοπτικές μεταδόσεις.
Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου