Τετάρτη, 3 Σεπτεμβρίου 2014

Στη Σκόπελο με το KYMCO Downtown!

Ο αέρας είχε αρχίσει να γίνεται όλο και πιο ζεστός, η μετακίνηση στην πόλη όλο και πιο ανυπόφορη, και εγώ όλο και πιο χαρούμενος. Γιατί;

Στη Σκόπελο με το KYMCO Downtown!
Τελευταία ενημέρωση 03/09/2014, 11:30
Μα φυσικά πλησίαζε η περίοδος της καλοκαιρινής άδειας, η οποία φυσικά θα ξεκινούσε με επιδρομή σε ένα ελληνικό νησί. Η αλήθεια, όμως, είναι πως ήμουν πραγματικά κουρασμένος από την Αθήνα και τη ζέστη οπότε έκανα δύο πολύ σοφές όπως αποδείχθηκαν στη συνέχεια επιλογές.

Η μία αφορούσε την επιλογή της Σκοπέλου ως προορισμό διακοπών, ενός νησιού που προσφέρει σκιά, υπέροχη θάλασσα, χαλαρούς ρυθμούς και τελικά τη δυνατότητα να ηρεμήσεις. Η δεύτερη ήταν η ιδέα να ταξιδέψω μέχρι το λιμάνι του Βόλου αλλά και να μετακινούμαι στο νησί με ένα scooter. Επέλεξα, λοιπόν, το KYMCO Downtown 300i, το οποίο στη δοκιμή που είχαμε κάνει περίπου ένα χρόνο πριν είχαμε αναφέρει πολλάκις χωρίς όμως να εξερευνήσουμε πλήρως τις ταξιδιωτικές δυνατότητές του...

Διαβάστε περισσότερα στο www.driveandtravel.gr

ΣΕΙΣΜΟΣ ΣΤΗΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ 3.6 ΡΙΧΤΕΡ

Έπεσε το Facebοok

ΣΚΟΠΕΛΟΣ ΠΟΙΟΣ ΚΥΒΕΡΝΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΗΣΙ?

ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΔΗΜΟΣ
ΣΚΟΠΕΛΟΥ
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ
ΣΚΟΠΕΛΟΥ
Σκόπελος
, 02.09.2014 Αριθμ. Πρωτ.: 702
Ημ/νία τελευταίας τροποποίησης: 03/09/2014 16:15:14
Είδος: ΑΝΑΘΕΣΗ ΕΡΓΩΝ / ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ / ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ / ΜΕΛΕΤΩΝ Θεματικές: ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΕΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ 

Λιπαρά ψάρια για γερή καρδιά

Λιπαρά ψάρια για γερή καρδιά. Τα λιπαρά ψάρια χαρίζουν γερή καρδιά λένε οι επιστήμονες, και αυτή είναι όντως η πραγματικότητα. Αν και ο όρος «λιπαρά ψάρια» δεν ακούγεται και τόσο ελκυστικός για τους περισσότερους, αυτά τα ψάρια είναι τα πιο ευεργετικά για την υγεία μας. Τα λιπαρά ψάρια, όπως ο σολομός, η σαρδέλα, η πέρκα, η παλαμίδα και το σκουμπρί είναι εξαιρετικά πολύτιμα για την ανθρώπινη υγεία.

 Η ιδιαιτερότητα τους είναι ότι περιέχουν πολυακόρεστα λιπαρά, όπως το Ω3 και Ω6, που έχουν αποδειχθεί ότι σχετίζονται άμεσα με την προστασία από καρδιοπάθειες και καρκίνους. Τα λιπαρά οξέα Ω3 και Ω6 μπορούν να προλάβουν τη στένωση των αγγείων της καρδιάς και να θωρακίσουν την υγεία μας. Αυτές οι ουσίες που βρίσκονται στα λιπαρά ψάρια συμβάλλουν κατά των θρομβώσεων και στην καλή λειτουργία του νευρικού συστήματος.

 Πολλές έρευνες έχουν αποδείξει ότι η

ΔΕΙΤΕ ΤΙΜΕΣ ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΑ ΨΑΡΙΑ 18-29/08/2014 ΚΑΙ ΒΓΑΛΤΕ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΣΚΟΠΕΛΟΥ...

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου