Δευτέρα, 1 Σεπτεμβρίου 2014

“ΑΝΑΒΟΛΙΚΑ και ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΑ Διατροφής- Η ΜΑΣΤΙΓΑ της Ελληνικής Κοινωνίας!”

εικο

“Σε αυτήν την χώρα οποια πέτρα και άν σηκώσεις θα εμφανισθεί ενα αδύναμο ή και ανύπαρκτο σε πολλές περιπτώσεις κράτος.Το τελευταίο μόνο τρίμηνο είχαμε τον θάνατο μικρού παιδιού σε παιδική χαρά όπου η επιχείρηση λειτουργούσε χωρίς άδεια λειτουργίας και χωρίς ασφάλεια των παιχνιδιών που διέθετε και διαπιστώθηκε οτι αυτό συνέβαινε για την μεγάλη πλειοψηφία των παιδικών χαρών της χώρας.Πρίν ενα μήνα ενα άλλο παιδάκι σκοτώθηκε σε θαλάσιο άθλημα οπου και διαπιστώθηκε οτι η μεγάλη πλειοψηφία αυτών των επιχειρήσεων της χώρας λειτουργούν χωρίς άδεια και χωρίς κανόνες ασφαλείας .

ΑΕΛ - Ολυμπιακός Βόλου Κύπελλο Ελλάδος

Βόμβα Καραμανλή στο Μαξίμου

Σταύρος Χριστακόπουλος
Ορυμαγδός πληροφοριών από το καραμανλικό περιβάλλον, οι οποίες καταφθάνουν στο Μέγαρο Μαξίμου εντεινόμενες μέρα με τη μέρα, αναφέρουν ότι ο πρώην πρωθυπουργός μελετάει σοβαρά το ενδεχόμενο να μην είναι υποψήφιος στις επόμενες βουλευτικές εκλογές.

Πώς οι ABBA κατέκτησαν τις Σποράδες

Η επιλογή της Σκοπέλου και της Σκιάθου για την πλοκή της κινηματογραφικής «Mamma Mia!» και το θρυλικό σουηδικό συγκρότημα που βάσισε την ιστορία του έργου στα τραγούδια του τα οποία παρέμειναν ανεξίτηλα στον χρόνο
Πώς οι ABBA κατέκτησαν τις Σποράδες
Ο Ντόμινκ Κούπερ κρατά στην αγκαλιά του την Αμάντα Σάιφριντ με φόντο μία από τις ακρογιαλιές της Σκοπέλου

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας Ατόμων με Αναπηρίες στο υπουργείο Παιδείας

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας Ατόμων με Αναπηρίες στο υπουργείο Παιδείας
Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το υπουργείο Παιδείας, την Τρίτη στις 11 το πρωί, θα πραγματοποιήσει η Εθνική Συνομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρίες.
Σε επιστολή τους προς τον υπουργό, επισημαίνουν πως το αναπηρικό κίνημα και ο χώρος της εκπαίδευσης των ατόμων με αναπηρία έχουν χορτάσει από υποσχέσεις που συνήθως αποδεικνύονται κούφιες και καλούν σε μαζική συγκέντρωση διαμαρτυρίας για τα φλέγοντα ζητήματα της Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης την Τρίτη 2 Σεπτεμβρίου και ώρα 11 π.μ., στο υπουργείο Παιδείας στο Μαρούσι (Α. Παπανδρέου 37).

Υπόσχεση στελέχωσης του τελωνείου Σκιάθου

Υπόσχεση στελέχωσης του τελωνείου ΣκιάθουΣτο μεταξύ γίνεται αγώνας δρόμου για να καλυφθούν οι αυξημένες ανάγκες των νησιών 
Τη διαβεβαίωση ότι θα στελεχωθεί με έναν επιπλέον υπάλληλο το τελωνείο της Σκιάθου έδωσε το Υπουργείο Οικονομικών, απαντώντας σε σχετική επερώτηση που κατέθεσε πρόσφατα στη Βουλή ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος. Στην απάντηση που κοινοποίησε το ίδιο Υπουργείο, γίνεται λόγος για δρομολόγηση των απαιτούμενων διαδικασιών, προκειμένου να προστεθεί ένας επιπλέον υπάλληλος.
Την ίδια στιγμή, ωστόσο, καταβάλλονται υπεράνθρωπες προσπάθειες από το υπάρχον έμψυχο δυναμικό του τελωνείου Σκιάθου, που αποτελείται από δύο μόλις άτομα, προκειμένου να καλυφθούν οι αυξημένες ανάγκες και των τριών νησιών.

Καλήμερα καλή εβδομάδα καλό μήνα καλό χειμώνα από την Σκόπελο

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου