Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2014

"Επιχείρησαν να με χρηματίσουν"



Την απόπειρα χρηματισμού του προκειμένου να ψηφίσει για Πρόεδρο της Δημοκρατίας κατήγγειλε ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Παύλος Χαϊκάλης, τονίζοντας ότι το άτομο που τον πλησίασε δεν ανήκει σε πολιτικό χώρο.

Ο κ. Παύλος Χαϊκάλης τόνισε πως έχει ήδη προσφύγει στη Δικαιοσύνη και έχει καταθέσει στον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου προσκομίζοντας όλα τα απαραίτητα στοιχεία αυτής της υπόθεσηςΟ άνθρωπος αυτός, όπως είπε, του πρότεινε να του δώσει 700.000 ευρώ, να του εξασφαλίσει διακανονισμό του δανείου του καθώς και επαγγελματικά συμβόλαια, συνολικού ύψους τουλάχιστον 2 εκατ. ευρώ.

Ο Παύλος Χαϊκάλης επεσήμανε πως έχει ήδη προσφύγει στη Δικαιοσύνη και έχει καταθέσει στον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου προσκομίζοντας όλα τα απαραίτητα στοιχεία αυτής της υπόθεσης.

Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες, αργά το βράδυ του περασμένου Σαββάτου, ο κ. Χαϊκάλης πέρασε το κατώφλι του εισαγγελέα Παν. Παναγιωτόπουλου που διενεργεί προκαταρκτική εξέταση για το θέμα του «κουμπαρά» και κατέθεσε, παραδίδοντας παράλληλα σχετικό οπτικο-ακουστικό ντοκουμέντο.

Δεν τον κατονόμασε


Κατά τη διάρκεια της κατάθεσής του στον εισαγγελέα ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων αρνήθηκε να κατονομάσει το πρόσωπο που προσπάθησε να τον εξαγοράσει, παρότι ρωτήθηκε επισταμένως. Αυτό διότι από το οπτικοακουστικό υλικό δεν προκύπτει η ταυτότητα του εν λόγω ατόμου. Επιπλέον, αρνήθηκε να αποκαλύψει τα ονόματα των προσώπων που κρύβονται πίσω από την υπόθεση.

Τα λεγόμενα του κ. Χαϊκάλη επιβεβαίωσε και ο ηθοποιός Λάκης Λαζόπουλος, ο οποίος σε δηλώσεις του σε πρωινή εκπομπή του AΝΤ1 ισχυρίστηκε πως έγινε μάρτυρας χρηματισμού εν ενεργεία βουλευτή, υπογραμμίζοντας ότι τα στοιχεία βρίσκονται στη διάθεση του εισαγγελέα.

«Έχω δει και έχω ακούσει το υλικό. Έχω και έναν άλλο βουλευτή που μέσα από την κουβέντα κατάλαβα ότι όχι απλώς έγινε απόπειρα χρηματισμού του, αλλά τα πήρε κιόλας» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Λαζόπουλος.

Για την υπόθεση, η εισαγγελία εξέδωσε σχετική ανακοίνωση αναφέροντας: «Όντως ο κ. Χαϊκάλης έκανε εκτενείς καταγγελίες δίνοντας εκτενή κατάθεση και παραδίδοντας υλικό. Πλην όμως, από τη μέχρι στιγμής εισαγγελική έρευνα δεν επιβεβαιώνονται οι καταγγελίες του».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger