Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου 2014

ΤΩΡΑ ΠΟΛΥΝΕΚΡΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΑΠΟ ΤΗ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ




«Παγωμένοι» υποδέχτηκαν οι κάτοικοι της Θεσσαλονίκης και του Κιλκίς την είδηση πως ακόμη δύο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους τα τελευταία 24ωρα από τα ακραία καιρικά φαινόμενα που πλήττουν τους δύο νομούς, ανεβάζοντας τον αριθμό των νεκρών από την κακοκαιρία στους τέσσερις.

Οι έρευνες των σωστικών συνεργείων τόσο στην περιοχή της Νέας Φιλαδέλφειας Θεσσαλονίκης όσο και στο χωριό Άσπρο του Κιλκίς οδήγησαν σήμερα το πρωί στον εντοπισμό δύο νεκρών ανδρών, που είχαν παρασυρθεί τις τελευταίες ώρες από ορμητικά νερά ποταμού και χειμάρρου αντίστοιχα.

Στην πρώτη περίπτωση, πρόκειται για έναν 60χρονο, ο οποίος εντοπίστηκε σήμερα νεκρός στην κοίτη του Γαλλικού ποταμού, ενώ στη δεύτερη για έναν 48χρονο που επέβαινε σε Ι.Χ., ο οδηγός του οποίου επιχείρησε το βράδυ της Τετάρτης να περάσει από σημείο ενός καναλιού, όπου τα νερά ήταν «φουσκωμένα».

Υπενθυμίζεται πως λίγο πριν από τα μεσάνυχτα της Δευτέρας ένας οδηγός οχήματος είχε χάσει τη ζωή του όταν παρασύρθηκε από χείμαρρο στον δρόμο από Λαγκαδίκια για Σχολάρι. Το περασμένο Σάββατο είχε εντοπιστεί νεκρός ένας 77χρονος αγρότης στη Νέα Σάντα Κιλκίς, όταν επιχείρησε να διασχίσει με το τρακτέρ του παραπόταμο του Γαλλικού ποταμού, με αποτέλεσμα το όχημά του να παρασυρθεί από τα ορμητικά νερά και ο ίδιος να εγκλωβιστεί στο κουβούκλιο. Η εικόνα του άρθρου είναι εικόνα αρχείου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger