Παρασκευή, 19 Δεκεμβρίου 2014

Επιστολή προς τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο του Ομίλου ΟΤΕ, κ. Μιχάλη Τσαμάζ, απέστειλε η κοινοβουλευτική εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, βουλευτής Μαγνησίας, Μαρίνα Χρυσοβελώνη,Επιστολή προς τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο του Ομίλου ΟΤΕ, κ. Μιχάλη Τσαμάζ, απέστειλε η κοινοβουλευτική εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, βουλευτής Μαγνησίας, Μαρίνα Χρυσοβελώνη, σχετικά με το αίτημα για δημιουργία γραμμών «internet» μέσω της σταθερής τηλεφωνίας στην Τοπική Κοινότητα Πουρίου του Δήμου Ζαγοράς-Μουρεσίου, κατόπιν ομόφωνης απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ζαγοράς-Μουρεσίου, η οποία και της κοινοποιήθηκε. Συγκεκριμένα η βουλευτής αναφέρει στην επιστολή της:


«Αξιότιμε κύριε Πρόεδρε,

Με την παρούσα επιστολή επιθυμώ να σας ενημερώσω για το εξαιρετικά σοβαρό θέμα που αφορά στους φορείς και κατοίκους της Τοπικής Κοινότητας Πουρίου του Δήμου Ζαγοράς-Μουρεσίου σχετικά με το αίτημα αυτών για δημιουργία γραμμών «internet» μέσω της σταθερής τηλεφωνίας, προκειμένου να επιτευχθεί η παροχή και να γίνει δυνατή η χρήση της προαναφερθείσας υπηρεσίας από την εταιρεία σας.
Στο σημείο αυτό θα ήθελα να σας υπενθυμίσω ότι στις 14-05-2013 είχα απευθυνθεί με επιστολή μου προς εσάς για το ίδιο ζήτημα, επισυνάπτοντας μάλιστα τις δύο επιστολές φορέων της ως άνω κοινότητας (22-10-2012 και 19-04-2013) με τις οποίες αιτούνταν τη δημιουργία γραμμών internet στην περιοχή.
           Επειδή λοιπόν, έως τώρα έχει σημειωθεί αδικαιολόγητα τεράστια καθυστέρηση στην προώθηση του ως άνω δίκαιου και εύλογου αιτήματος, παρακαλώ όπως προβείτε άμεσα στην ανάληψη των απαραίτητων από πλευράς σας πρωτοβουλιών για την ικανοποίηση του εν λόγω ζητήματος, προκειμένου να δοθεί η δυνατότητα στους κατοίκους της Τοπικής Κοινότητας Πουρίου της χρήσης υπηρεσίας «internet»,η οποία είναι άκρως απαραίτητη, δεδομένης της τεχνολογικής εξέλιξης των τηλεπικοινωνιών και της ταχείας διάδοσης πληροφοριών που παρέχει η εν λόγω υπηρεσία.


Με ιδιαίτερη εκτίμηση
Μαρίνα Γ. Χρυσοβελώνη
                                                                                    Βουλευτής Μαγνησίας
Ανεξάρτητοι Έλληνες»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου