Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου 2014

ΑΕΚ – Φωστήρας

Η ΑΕΚ υποδέχεται τον Φωστήρα και θέλει να αφήσει πίσω της την γκέλα απέναντι στην Ερμιονίδα, αλλά και να αποδείξει πως υπάρχει βάθος στον πάγκο της.
Τη χειρότερή της φετινή εμφάνιση πραγματοποίησε η ΑΕΚ στο Κρανίδι όπου έμεινε στο ισόπαλο 0-0 με την Ερμιονίδα. Η παρουσία των «κιτρινόμαυρων» έφερε μεγάλο προβληματισμό τόσο εντός της ομάδας, όσο και στις τάξεις των οπαδών της.

Πλέον, το μόνο που σκέφτεται είναι το σημερινό (17/12) παιχνίδι με τον Φωστήρα, όπου θέλει να επιστρέψει σε εμφανίσεις ανάλογες με αυτές απέναντι σε Παναχαϊκή και Επισκοπή όπου δεν άφησε κανένα περιθώριο αμφισβήτησης της ανωτερότητάς της.
Η νίκη είναι μονόδρομος για την ομάδα του Τραϊανού Δέλλα έτσι ώστε να διατηρηθεί στην κορυφή της βαθμολογίας και να κοιτάξει στη συνέχεια το παιχνίδι με τον Ηρακλή Ψαχνών πριν από τη διακοπή.
Ο «Κολοσσός» βέβαια, θα έχει κάποια σημαντικά προβλήματα να αντιμετωπίσει. Από το χώρο της άμυνας εκτός αποστολής έμειναν οι Μιχάλης Μπακάκης και Νίκος Γεωργέας, ενώ σταθερά εκτός είναι ο Άρης Σοϊλέδης.
Από εκεί και πέρα, δεν υπολογίζεται ο Έλντερ Μπαρμπόσα που υπέστη κάκωση έσω πλαγίου, ενώ εκτός παραμένει και ο Ντακόλ. Οι απουσίες αυτές επηρεάζουν και τα πλάνα του τεχνικού της Ένωσης.
Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Ανέστης με τους Πεταυράκη και Ρόβα στα πλάγια της άμυνας και τους Κολοβέτσιο – Σαρρή στο κέντρο αυτής. Ως αμυντικά χαφ θα χρησιμοποιηθούν οι Κορδέρο και Φαγέ. Στα πλάγια της επίθεσης αναμένονται οι Πλατέλλας και Ζόριτς (παίρνει τη θέση του Μπαρμπόσα) με τον Μάνταλο πίσω από τον επιθετικό κορυφής που αναμένεται να είναι ο Αραβίδης.
Ο Φωστήρας μετά την εντός έδρας ήττα του από την Ηρακλή Ψαχνών θέλει να δείξει καλό πρόσωπο, χωρίς βέβαια να είναι επιτακτική ανάγκη το θετικό αποτέλεσμα, καθώς η Ένωση είναι αρκετά επίπεδα πιο πάνω.
Ο Κριστόφ Βαζέχα για το παιχνίδι αυτό θα έχει ξανά στη διάθεσή του τον Κώστα Τεγούση ο οποίος εξέτισε την ποινή της μίας αγωνιστικής που είχε. Εκτός αποστολής (θα ανακοινωθεί το πρωί της Τετάρτης) θα μείνουν οι Θωμάς Μπαστάνης και Καλίν Ιβάνοφ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger