Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου 2014

Σοκ στο νησί Σκοπελίτισσα η γυναίκα που δολοφονήθηκε ....





Ξανά στην ανακρίτρια σήμερα τα δύο αδέλφια για το φόνο της γιαγιάς ,Η 69χρονη Ουρανία Γερολύμου καταγόταν από την Σκόπελο όμως, όλη της την ζωή την πέρασε στη Ρόδου όπου ήρθε, νεαρή ακόμη κοπέλα, παντρεύτηκε και έκανε δύο παιδιά
Το Σκόπελος νιους επικοινώνησε με την ασφάλεια Ρόδου και αύριο θα έχουμε το πατρικό της όνομα 



Όπως είναι γνωστό σε βάρος του 26χρονου και της 29χρονης αδελφής του έχουν ασκηθεί βαρύτατες ποινικές διώξεις σε βαθμό κακουργήματος για ανθρωποκτονία από πρόθεση από κοινού αλλά και ληστεία από κοινού από την οποία προήλθε ο θάνατος και ήδη για την πρώτη κατηγορία έχουν απολογηθεί και έχουν κριθεί προσωρινά κρατούμενοι.

Ωστόσο εκκρεμούσε η απολογία για την δεύτερη κατηγορία για την οποία και θα δώσουν εξηγήσεις σήμερα, συνοδευόμενοι από τους δικηγόρους τους κ.κ. Στέλιο Αλεξανδρή και Φώτη Ρωμαίο.

Σημειώνεται δε πως ουδείς από τους κατηγορούμενους έχει αποδεχτεί τα όσα του καταλογίζονται, αντίθετα αλληλοκατηγορούνται.

Η 69χρονη Ουρανία Γερολύμου βρέθηκε νεκρή δίπλα από το κρεβάτι που κοιμόταν το πρωί της 4ης Νοεμβρίου 2014 στο σπίτι της στ’ Ασγούρου της Ρόδου.

Η άτυχη γυναίκα, σύμφωνα και με όσα αποκάλυψε αργότερα η ιατροδικαστική έκθεση βρήκε τραγικό θάνατο από πολλαπλά χτυπήματα στο κούτελο, στο κεφάλι και στη θωρακική χώρα όπου και εντοπίστηκαν θλαστικά τραύματα και εσωτερικά τραύματα.

Η 69χρονη Ουρανία Γερολύμου καταγόταν από την Σκόπελο όμως, όλη της την ζωή την πέρασε στη Ρόδου όπου ήρθε, νεαρή ακόμη κοπέλα, παντρεύτηκε και έκανε δύο παιδιά. Σύμφωνα με τις μαρτυρίες των κατοίκων της περιοχής, τα τελευταία χρόνια η υγεία της είχε επιβαρυνθεί και μετακινούνταν με δυσκολία.

Ωστόσο κάθε πρωί και κάθε βράδυ επισκέπτονταν γειτόνισσά της με την οποία συνομιλούσαν και περνούσε η ώρα τους. Στο διπλανό σπίτι διέμενε η 29χρονη εγγονή της η οποία και το πρωί της μοιραίας μέρας, όταν είδε ότι η 69χρονη καθυστέρησε να βγει έξω, πήγε στο σπίτι της να δει τι συμβαίνει.

Εκεί, η νεαρή κοπέλα βρήκε την 69χρονη ξαπλωμένη δίπλα από το κρεβάτι όπου κοιμόταν, ανάσκελα και σκεπασμένη με σεντόνι και ένα μαξιλάρι, γεμάτο με αίματα!

Η 29χρονη κοπέλα ενημέρωσε την αστυνομία και ισχυρή δύναμη έσπευσε στο σημείο και απέκλεισε την περιοχή ώστε να γίνουν οι απαραίτητες έρευνες.

Την επόμενη μέρα και μετά από συντονισμένες έρευνες των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου συνελήφθησαν ο 26χρονος εγγονός και η 29χρονη αδελφή του ως οι δράστες της στυγερής δολοφονίας, η οποία φέρεται να έγινε για μία τηλεόραση και 100 ευρώ που αφαιρέθηκαν από το σπίτι της 69χρονης. Στην ίδια υπόθεση κατηγορούνται και άλλα δύο άτομα 23 και 21 ετών για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος.

Σε έρευνα που έγινε στα σπίτια των δύο εγγονιών βρέθηκαν στο μεν σπίτι της 29χρονης ένα γυναικείο παντελόνι με εμφανή κηλίδα άγνωστης σύνθεσης και στο σπίτι του 26χρονου ένα περίστροφο παλαιού τύπου.

Σημειώνεται πως στην υπόθεση παράσταση πολιτικής αγωγής έχει δηλώσει ο γιος της 69χρονης δια της δικηγόρου κ. Χαρούλας Ματσίγκου.

Πηγή : Ξανά στην ανακρίτρια σήμερα τα δύο αδέλφια για το φόνο της γιαγιάς | Η ΡΟΔΙΑΚΗ http://www.rodiaki.gr/article/298256/xana-sthn-anakritria-shmera-ta-dyo-adelfia-gia-to-fono-ths-giagias#ixzz3MG3jkxNQ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger