Τετάρτη 24 Δεκεμβρίου 2014

ΕΥΧΕΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΜΑΡΙΝΑΣ ΧΡΥΣΟΒΕΛΩΝΗ

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΕΥΧΕΣ
Σε λίγες μέρες το 2014 μας αποχαιρετά αφήνοντας πίσω του, δυστυχώς, πικρή γεύση δημιουργώντας, ταυτόχρονα, περισσότερες προσδοκίες για ένα καλύτερο αύριο, πιο ανθρώπινο και πιο δημιουργικό, με τις ανθρώπινες αξίες στον πυρήνα του.
Τα τελευταία χρόνια ήταν γεμάτα ανατροπές και ραγδαίες εξελίξεις σε όλα τα επίπεδα, με κυρίαρχο τον οικονομικό τομέα, λόγω της κρίσης που μαστίζει τη χώρα μας και επηρεάζει όλους τους εργαζόμενους, τους ανέργους και τους συνταξιούχους.
Για τις ημέρες που έρχονται, περισσότερο από κάθε άλλη φορά, οφείλουμε να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να αντιμετωπίσουμε τις δυσκολίες και να δημιουργήσουμε πάλι ανθρώπινες συνθήκες όπως μας αξίζει.

Πρέπει να αφουγκραστούμε ο ένας τον άλλο, να αντιμετωπίσουμε μαζί τις αγωνίες μας, να κάνουμε ότι μπορούμε για τους συμπολίτες μας, να συμμετέχουμε στον κοινό αγώνα για την ανάπτυξη του τόπου μας.
Τούτες τις Άγιες ημέρες τα ευχολόγια πρέπει να μπουν στην άκρη και να προταθεί η ατομική και συλλογική ευθύνη για όλα όσα δεν έγιναν, αλλά και όσα πρέπει να γίνουν. Αφετηρία και προορισμός μας πρέπει να είναι η στήριξη στον συνάνθρωπο και η αλληλεγγύη σε κάθε μορφή και έκφανσή της.
Ας ανοίξουμε λοιπόν το βιβλίο με την μαγευτική ιστορία των Χριστουγέννων και κλείνοντας τα μάτια ας ονειρευτούμε έναν καλύτερο κόσμο και ας προσπαθήσουμε να τον κάνουμε πραγματικό.
Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου σε όλους εσάς και στις οικογένειές σας, αυτές οι γιορτές να σηματοδοτήσουν ένα νέο ξεκίνημα για τον τόπο μας και τον καθένα από εσάς, όπως ακριβώς το επιθυμείτε και το ονειρεύεστε, με ενότητα, αγάπη, υγεία και δημιουργικότητα.
Σας εύχομαι ολόψυχα Καλά Χριστούγεννα!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger