Τρίτη 2 Δεκεμβρίου 2014

«Άμεση καταβολή πιστώσεων για έργο δακοκτονίας 2014 σε Πήλιο και Β. Σποράδες»




ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΕΙΜΕΝΟΥ ΤΗΣ ΑΝΑΦΟΡΑΣ

Καταθέτω αναφορά υπέρ του αιτήματος που διατύπωσε ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Πηλίου - Β. Σποράδων δια του υπομνήματός του, που απευθύνεται προς τον  Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

Ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Πηλίου – Β.  Σποράδων είχε αναλάβει την υλοποίηση του έργου της δακοκτονίας του έτους 2014 σε περιοχές του Πηλίου και των Β. Σποράδων. Για την υλοποίηση του έργου αυτού απασχολήθηκαν εργάτες, ενώ ήδη έχουν εκδοθεί τιμολόγια, αξίας 150.000
Ε.
Δυστυχώς, όμως, όπως αναλύεται στο υπόμνημα του Αγροτικού Συνεταιρισμού Πηλίου – Β.  Σποράδων, δεν έχουν ακόμη αποσταλεί στην Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας & Β. Σποράδων οι ανάλογες πιστώσεις, με αποτέλεσμα το έργο να μην έχει εξοφληθεί και, κατά συνέπεια, να μην έχουν εξοφληθεί και οι εργάτες δακοκτονίας. H συγκεκριμένη καθυστέρηση καταβολής των δεδουλευμένων στους εργάτες δακοκτονίας προκαλεί την έντονη δυσαρέσκεια και τις διαμαρτυρίες των εργατών, ενώ διαταράσσει την ομαλή λειτουργία του Αγροτικού Συνεταιρισμού Πηλίου – Β. Σποράδων.
Με δεδομένη την ανάγκη εξόφλησης των δεδουλευμένων στους εργάτες δακοκτονίας και, καθώς, είμαστε λίγες μόλις ημέρες πριν από τα Χριστούγεννα, θεωρούμε λογικό και δίκαιο το αίτημα που έθεσε η διοίκηση του Αγροτικού Συνεταιρισμού  Πηλίου  -  Β. Σποράδων  για την άμεση καταβολή των σχετικών πιστώσεων. Αναμένουμε, κατά συνέπεια,  για τις περαιτέρω ενέργειες σας, έτσι ώστε να εξοφληθεί το έργο της δακοκτονίας του έτους 2014 πριν από τις εορτές των Χριστουγέννων και να διευκολυνθεί η καθημερινότητα αρκετών συμπολιτών μας.

Η αναφέρουσα Βουλευτής



Βόλος,  2 – 12 – 2014

                                                                                                                         Ζέττα   Μ. Μακρή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger