Πρωτοφανές λεκτικό επεισόδιο ανάμεσα στον υφυπουργό Παιδείας Γιώργο Στύλιο και τη βουλευτή του ΚΚΕ Λιάνα Κανέλλη σημειώθηκε πριν από λίγα λεπτά στη Βουλή.
Η κυρία Κανέλλη, κατηγόρησε τον κ. Στύλιο ότι εμφανίζεται σαν άλλη Μαρία Αντουανέτα αναφερόμενη στο γεγονός ότι το υπουργείο μοιράζει ένα φρούτο την ημέρα στους μαθητές.
Η συζήτηση επίκαιρης ερώτησης για τον υποσιτισμό του μαθητικού πληθυσμού που γινόταν στην Ολομέλεια βγήκε εκτός ορίων όταν ο υφυπουργός Παιδείας και βουλευτής Άρτας της ΝΔ επέλεξε ένα χοντροκομμένο τρόπο να απαντήσει στην κυρία Κανέλλη.

«Θέλεις Κασιδιάρη», είπε προς τη βουλευτή του Κομμουνιστικό Κόμματος ο υφυπουργός Παιδείας Γιώργος Στύλιος και πρόσθεσε: «Θέλεις να με κάνεις Κασιδιάρη!».
Η απειλητική δήλωση του κ. Στύλιου -όλοι θυμούνται τον Ηλία Κασιδιάρη να χτυπά τη Λιάνα Κανέλλη σε απ' ευθείας τηλεοπτική μετάδοση στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη- προκάλεσε θύελλα διαμαρτυριών.
Είναι ενδεικτικό ότι στο επεισόδιο παρενέβη ο ίδιος ο πρόεδρος της Βουλής Ευάγγελος Μεϊμαράκης -παρ' ότι δεν βρισκόταν στην αίθουσα της Ολομέλειας- ο οποίος εξέφρασε την λύπη του και ζήτησε συγγνώμη από την κυρία Κανέλλη.
Η βουλευτής του ΚΚΕ απάντησε στον κ. Μεϊμαράκη ότι  συγγνώμη του προέδρου της Βουλής δεν την καλύπτει διότι ο κ. Στύλιος που την απείλησε ότι θα λειτουργήσει απέναντι της όπως ο χρυσαυγίτης Ηλίας Κασιδιάρης η συγγνώμη είναι εκπρόσωπος της κυβέρνησης και υιοθέτησε πλήρως την υπερασπιστική γραμμή του Ηλία Κασιδιάρη λέγοντας ότι εξοργίστηκε από όσα του καταμαρτύρησε η κυρία Κανέλλη...