Κυριακή, 23 Νοεμβρίου 2014

Πανηγυρίζει ο ι.ν. Αγιάς Αικατερίνης στο

Την μνήμη της Αγίας Μεγαλομάρτυρος Αικατερίνης της Πανσόφου τιμά η Εκκλησία μας την Τρίτη 25/11/2014 με πλούσιες λατρευτικές εκδηλώσεις στον εορτάζοντα ανεγειρόμενο Ιερό Ναό της Αγίας Αικατερίνης Αλκαζάρ.

Την  παραμονή της εορτής, στις 6.30 μ.μ. θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός, μετ’ αρτοκλασίας και Θείου Κηρύγματος, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου κ.Ιγνατίου. Ανήμερα της εορτής θα τελεστεί πανηγυρική Θεία Λειτουργία, ενώ το απόγευμα θα τελεσθούν τα μεθέορτα, η  λιτάνευση της ιεράς εικόνας και η Παράκληση στην Αγία Αικατερίνη.
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΙΕΡΑΣ ΠΑΝΗΓΥΡΕΩΣ ΑΓΙΟΥ ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ ΠΥΡΟΒΟΛΙΚΩΝ
Την Τετάρτη 26/11 η εκκλησία μας τιμά την μνήμη του Οσίου Στυλιανού Παφλαγόνος, προστάτου των βρεφών και των νηπίων. Στην τοπική μας Εκκλησία πανηγυρίζει ο Ιερός Ναός Αγίου  Στυλιανού, όπου την παραμονή στις 7.οο μ.μ. θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου κ.Ιγνατίου. Ανήμερα της εορτής θα τελεστεί πανηγυρική Θεία Λειτουργία, προεξάρχοντος του Αρχιμ. π.Αχιλλίου, ενώ το απόγευμα θα λάβουν χώρα ο Μεθέορτος εσπερινός και η παράκλησις του Οσίου Στυλιανού, υπέρ υγείας των παιδιών και των νηπίων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου